Ναι, το φεστιβάλ που αγαπήσαμε πέρσι θα είναι και φέτος στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου, με τα πιο δυνατά ονόματα του φετινού καλοκαιριού!

Αυτή τη φορά, αφιερώνοντας το line up του, σε αυτούς που επιζητούν το διαφορετικό, σε αυτούς που επιμένουν να ζουν την κάθε μουσική τάση στη γέννησή της, το Fly BEEyond festival επιστρέφει με την ίδια δυναμικότητα, έχοντας και την πολύτιμη εμπειρία της περσινής χρονιάς!

Το δρόμο για τους The National το βράδυ της 15ης Ιουλίου, θα ανοίξουν οι Έλληνες Imam Baildi με μελωδίες από την ελληνική παράδοση, φροντισμένες με ηλεκτρονική διάθεση και hip hop στοιχεία.

Στις 15 Ιουλίου The National παραδίδουν μαθήματα ροκ συνέπειας, με ένα κλασσικό set, σκοτεινό σαν τον Tom Waits και δυναμικό σαν τη μουσική του Bruce Springsteen, ο οποίος είναι ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές τους!

Headliner της βραδιάς, εκείνοι που άνοιξαν το δρόμο για όλη σχεδόν τη σύγχρονη μουσική σκηνή, οι Massive Attack! Δε χρειάζεται να πει κανείς και πολλά γι’ αυτό το συγκρότημα, ok;

Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα ξέφρενο τσιγγάνικο πανκ πάρτι μέχρι εξάντλησης από τους Gogol Bordello, η μπάντα που ξεσηκώνει χιλιάδες fans με την εκρηκτική θεατρική παρουσία της και μ’ ένα μείγμα Νεοϋορκέζικης ανατροφής και gypsy βαλκανικής κουλτούρας.

Στις 16 Ιουλίου προετοιμαστείτε για αναρχο-punk κλίμα με Sex Pistols… και τα λόγια είναι περιττά.

Και τα ελληνικά ονόματα…

Την Τρίτη 15 Ιουλίου στο stage του Fly BEEyond Festival, πριν από τους The National, τους Gogol Bordello και τους Massive Attack, θα εμφανιστούν οι Imam Baildi που με τα απίστευτα remix τους πάνω στον Τσιτσάνη και τον Χιώτη, έχουν κερδίσει το ευρωπαϊκό κοινό!

Πριν από τους Imam Baildi, θα απολαύσουμε τους Cyanna σε rock \’n\’ roll electro μονοπάτια…

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου οι 63HIGH θα ανοίξουν το δρόμο για τους The Courteeners, τους New York Dolls και τους Sex Pistols, με ένα ska-punk παραλήρημα!

Info
Fly BEEyond
15 και 16 Ιουλίου
Στάδιο Καραϊσκάκη
Εισιτήρια: 55 ευρώ μονοήμερο, 85 ευρώ διήμερο, 60 ευρώ τιμή ταμείου τις ημέρες του φεστιβάλ
Προπώληση:
Public, Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος
Στάδιο Καραϊσκάκη: Καθημερινά εκτός Κυριακής, από τις 11:00 – 19:00
Ηλεκτρονική και τηλεφωνική προπώληση: http://www.ticketnet.gr/ και 211 1071072
Virgin Megastores: Σταδίου 7-9 Σύνταγμα και Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ: Σταδίου 24, Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
Θέατρο Badminton
Ticketnet: Λ. Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι
http://www.hotbeez.com/