Ξεκινούν τα μαθήματα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα! Το Fabrica Lab επιστρέφει για 3η χρονιά και θα ξεκινήσει και πάλι με ένα δεκαήμερο ανοιχτών μαθημάτων στο 8th Handmade and Recycled Theater Festival, που ακολουθώντας τα νέα μέτρα θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου στην αυλή της Fabrica Athens. Από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 04 Οκτωβρίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει δωρεάν το πολυδιάστατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πιο χειροποίητου καλλιτεχνικού χώρου της Αθήνας.

Φέτος, οι έμπειροι trainer της Πολύ-δραστικής Ομάδας Τέχνης Fabrica Athens θα πραγματοποιήσουν μια ποικιλία μαθημάτων και εργαστηρίων, ενώ θα εντάξουν στο Fabrica Lab πολύτιμους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Θέατρο της Έρευνας, Yoga, Συναντήσεις Suzuki Training για Ηθοποιούς, Ακροβατικός χορός, Qi Gong Shen Dao, Ξυλοπόδαρα και Hoop Dance είναι τα μαθήματα που θα απαρτίσουν το φετινό πρόγραμμα του Lab. Τα dropin μαθήματα, οι ετήσιοι κύκλοι των εργαστηρίων, οι εκπαιδεύσεις, αλλά και τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές καλλιτέχνες (ηθοποιούς, performer, χορευτές κ.α.).

Τα τμήματα του Fabrica Lab 2020 θα είναι ολιγομελή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας κλειστών τμημάτων με τα οικεία τους πρόσωπα. Το ωράριο των μαθημάτων θα διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες των συμμετεχόντων και θα μπορεί να κυμανθεί από πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα του Fabrica Lab 2020 μπορείτε να βρείτε εδώ:

Πρόγραμμα θεατρικής έρευνας και εκπαίδευσης – Dimensional performer

Θέατρο της Έρευνας

Yoga

Συναντήσεις Suzuki training για Ηθοποιούς

Hoop dance

Σύγχρονος ακροβατικός χορός

Qigong Shen Dao