Παρατείνονται οι παραστάσεις για την κωμωδία των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε, Το ελεύθερο ζευγάρι, που παίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο “Τσάι στη Σαχάρα“.

Το πρόγραμμα παραστάσεων με νέες ώρες έναρξης είναι το εξής κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:45, Σάββατο και Κυριακή με διπλή παράσταση στις 18:45 και 21:00, από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 έως και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 σε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε άφθονο γέλιο τη προηγούμενη χρονιά με πολλά συνεχή χειροκροτήματα από τους ενθουσιώδεις θεατές που γέμιζαν κάθε βράδυ το Τσάι στη Σαχάρα.

Λίγα λόγια για το έργο

Εκείνη… εκείνος… ο γάμος τους… οι απιστίες του… ο εραστής της… οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας… η ζήλια τους… η αγάπη τους… και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία- μουσική επένδυση Αλέξανδρου Αλέξανδρου Λιακόπουλου, απόδοση – προσαρμογή Γιώργη Κοντοπόδη.

Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Καραγκούνη

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Χριστίνα Βογιατζή, Γιώργης Κοντοπόδης

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά