Η ομάδα χορού YELP παρουσιάζει τη χορογραφία 2 UNDO της Μαριέλα Νέστορα στο θέατρο Δίπυλο για τέσσερις παραστάσεις.

Η ομάδα YELP ερευνά την κίνηση με στόχο τη δημιουργία κινητικών γλωσσών που είναι ταυτόχρονα σωματικές και εγκεφαλικές με σκοπό τον πειραματισμό με συναισθηματικό περιεχόμενο και επίδραση. Ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τη χορογράφο Μαριέλα Νέστoρα .

Το 2 UNDO είναι το τελευταίο μέρος της τετραλογίας ODD, η οποία μελετά την συμπεριφορά της μονάδας υπό διαφορετικές συνθήκες πολιτικές, θρησκευτικές συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, αθλητικοί αγώνες, χρηματιστήριο. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων τον Απρίλιο 2008.

Η ταυτότητα του ατόμου θυσιάζεται ή ισχυροποιείται μέσα στο πλήθος; Η ασφάλεια τού να ανήκει κανείς σε ένα μεγαλύτερο σύνολο, τελικά, προτείνει την αποσιώπηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της μονάδας; Πόση δύναμη παράγεται από την ένωση πολλών για ένα συγκεκριμένο σκοπό; Χειραγωγείται η μάζα, και αν ναι, το γνωρίζει;  Όλα αυτά τα ερωτήματα θα προβληθούν  μέσα από τις χορογραφίες της ομάδας YELP.

Ερμηνεύουν οι Αντιγόνη Αυδή, Ίρις Καραγιάν,Κατερίνα Μπέλλα, Μαριλένα Πετρίδου, Βάσω Πολυμένη, Σάνια Στριμπάκου, Ιωάννα Τουμπακάρη .