Η Amita Motion, σε συνεργασία με την ομάδα Urbanact και το Δήμο Αθηναίων, θα μεταμορφώσει εικαστικά σημεία της Αθήνας, και θα μεταδώσει ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στους κατοίκους της, μέσα από τη νέα δράση «Θετική Ενέργεια στο Χρώμα».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, ο γνωστός street artist Same84, θα δημιουργήσει τον Νοέμβριο δύο μεγάλες τοιχογραφίες σε κεντρικούς τοίχους κτιρίων της πόλης, στις οδούς Λένορμαν 77 και Ηλία Ηλίου 58 & Φραντζή. Παράλληλα, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες που θα αναδειχθούν από ανοιχτό διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν δικές τους τοιχογραφίες στο κέντρο της πόλης, με την τεχνική υποστήριξη της Urbanact.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου και σε αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος νέοι καλλιτέχνες, σπουδαστές και απόφοιτοι δημόσιων και ιδιωτικών σχολών Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, καταθέτοντας τα έργα τους διαδικτυακά στο site www.thetikienergeiastoxroma.gr.

Τα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να αναδεικνύουν θέματα κοινωνικού προβληματισμού, με μια αισιόδοξη ματιά. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης θα είναι η καλλιτεχνική αρτιότητα και η καινοτομία της ιδέας. Περισσότερα στοιχεία για τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό, τους όρους και τα κριτήρια περιλαμβάνονται στο site www.thetikienergeiastoxroma.gr.

Η Amita Motion, επίσημος «Χορηγός Θετικής Ενέργειας», κάνει τη θετική ενέργεια πράξη εδώ και 11 χρόνια, δίνοντας χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή των νέων!

Facebook: facebook.com/amitamotion
Instagram: instagram.com/amitamotion
YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial

Σχετικά με την Amita Motion

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά το 1993, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων. Εδώ και 11 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη, προσφέροντας στους νέους μοναδικές εμπειρίες, ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά μέσα από ξεχωριστές Interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες!

Σχετικά με την Urbanact

Η Urbanact προωθεί την τέχνη της δημόσιας τοιχογραφίας στην Ελλάδα. Έργα της ομάδας έχουν μεταμορφώσει κτίρια, σε τοπόσημα των πόλεων, όπως το κτίριο ΗΛΠΑΠ στο Γκάζι, το σιλό του ΟΛΠ στον Πειραιά, το Ιπποκράτειο στην Θεσσαλονίκη κ.ά. Ένα από τα πιο γνωστά της προγράμματα τοιχογραφιών είναι το «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια ανά την Ελλάδα», το οποίο ανανεώνει με δημιουργικό τρόπο την όψη των σχολικών κτιρίων.