Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η περήφανη μαύρη ήπειρος αποκαλύπτει το πολύχρωμο της πρόσωπο στους λευκούς καλοζωισμένους πρωτευουσιάνους της Ελλάδας, στο Mama Africa Art Festival με πλούσιες εκδηλώσεις.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η περήφανη μαύρη ήπειρος αποκαλύπτει το πολύχρωμο της πρόσωπο στους λευκούς καλοζωισμένους πρωτευουσιάνους της Ελλάδας, στο Mama Africa Art Festival με πλούσιες εκδηλώσεις από στις 6 Οκτωβρίου.

Στις 6 Οκτωβρίου μην απορήσετε όταν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής συναντήσετε τη… μαμά Αφρική να σας κανακεύει με τα άπειρα τέκνα της και τα εκλεκτά καλούδια!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η μαύρη ήπειρος-όπως αρέσκονται οι του Τύπου να την αποκαλούν-, τακτοποιεί μνήμες, έθιμα, μουσικές, χρώματα, γέλια, τέχνες και ο,τι την διαφοροποιεί σε ένα κατάλευκο μπογαλάκι και το μεταφέρει στην απέναντι πλευρά της Μεσογείου. Να, όπως ισορροπούν το βιος τους οι περήφανες γυναίκες πάνω στο κεφάλι τους…

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Mama Africa Art Festival γίνεται πραγματικότητα, αναστατώνοντας πάντα ευχάριστα, την γκρίζα και στρεσαρισμένη πρωτεύουσα στις 6 Οκτωβρίου.

Πριν μπουν τα κεφάλια μέσα, για έξι μερόνυχτα οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με το έντονο Αφρικανικό στοιχείο: μουσική, εκθέσεις βιβλίου, φωτογραφία, σκίτσα, χοροθέατρο, γευσιγνωσία, λαϊκές τέχνες. Η Αφρική μέσα από ένα μαγικό πρίσμα!

Το φεστιβάλ καθιερώνεται ως ένας θεσμός αλληλεγγύης και προσφοράς, ενώ οι εκδηλώσεις του θα ολοκληρωθούν με τις κύριες συναυλίες στην Πετρούπολη στο πλαίσιο του φεστιβάλ Πέτρας. Η έκπληξη της βραδιάς, θα είναι ο σπουδαιότερος Αφρικανός καλλιτέχνης Femi Kuti ο ποίος έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

INFO
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 3812587, 210 2610880, 210 2618761, καθώς και στις ιστοσελίδες http://www.mamaafricaartfestival.com, www.petroupoli.gr

Ε.Μ.