Οι Made Of Stone Festival και Ascension 46 παρουσιάζουν τους THE SOUTHERN ORACLE live στο Silver Dollar την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στις 21:45.

Πιστεύετε στο hardcore; Εμείς πιστεύουμε!

Οι THE SOUTHERN ORACLE από την Ουγγαρία έρχονται στη Θεσσαλονίκη για ένα και μοναδικό show στην Ελλάδα. Το live θα ξεκινήσει στις 20:00 με special guest εμφανίσεις από τους:

ABOVE US THE WAVES

PLAYGROUND CIRCUS

IN SEARCH OF ATLANTIS

Bio

Οι THE SOUTHERN ORACLE είναι μια ομάδα ατόμων με μια αποστολή. Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια της σύστασής της, η μπάντα σταθεροποίησε μια βάση στη χώρα καταγωγής της και την ευρύτερη περιοχή όπως λίγες μπάντες θα μπορούσαν. Οι ενεργητικές live εμφανίσεις τους, τα αδιάκοπα tour τους και η δε σταματώ-σε-τίποτα στάση που υιοθέτησαν τους έκανε μια σημαντική δύναμη στην ουγγρική underground σκηνή. «Ξύπνησαν την κόλαση» με το θρυλικό ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους, που έφερε διθυραμβικές κριτικές από όλη την Ευρώπη, καθώς συνέχισαν να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα: να προσφέρουν την ειλικρινή και ασυμβίβαστη τέχνη τους τόσο μέσω της μουσικής όσο και με τα εικαστικά τολμήματά τους.