Οι Replete Brothers, το διακεκριμένο αθηναϊκό συγκρότημα της Country μουσικής, ζωντανά την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας.

Τα αδέλφια Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης, δισκογραφικοί παραγωγοί, ενορχηστρωτές και τραγουδοποιοί για περισσότερα από 20 χρόνια, έχοντας στις αποσκευές τους δύο υποψηφιότητες για το αμερικανικό βραβείο Global Artist Award του Country Music Association, δύο δισκογραφικές δουλειές με σημαντικές ραδιοφωνικές επιτυχίες, καθώς και έναν πολυετή κύκλο ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα βρεθούν μετά από πολύ καιρό και πάλι για μία μοναδική παράσταση μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

Αφορμή για τη νέα τους παρουσίαση, αποτελεί η δημιουργία του νέου τους δισκογραφικού υλικού – ακυκλοφόρητου ακόμα – σε ένα βαθύ, βιωματικό ύφος με Country/Folk χαρακτήρα. Τα κυριότερα δείγματα αυτού του νέου κύκλου τραγουδιών, οι Replete Brothers θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά, καθώς και την πρόσφατη ραδιοφωνική τους διασκευή στο “All Alone Am I/Μη Tον Ρωτάς Τον Ουρανό” του Μάνου Χατζιδάκι, που ηχογραφήθηκε με την αφορμή της επετείου των 20 ετών από το θάνατο του μεγάλου έλληνα δημιουργού και που θεωρείται από πολλούς σαν μία από τις σημαντικότερες επανεκτελέσεις του κορυφαίου αυτού τραγουδιού. Στο πρόγραμμα ακόμη συγκαταλέγονται τραγούδια από όλο το φάσμα της γνήσιας αμερικανικής μουσικής και τους μεγάλους της τροβαδούρους, από τον Johnny Cash, τον Bob Dylan και τον Willie Nelson ως τους ερμηνευτές και τα συγκροτήματα των νέων τάσεων της Country/Folk μουσικής.

Μαζί τους επί σκηνής, θα βρεθεί στο πιάνο ο επί σειρά ετών συνεργάτης τους Ανδρέας Σαραντίδης, καθώς και τρεις ακόμα σημαντικοί μουσικοί από τους οποίους συνοδεύονται για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Παπαλάμπρου (κιθάρες, φωνητικά), η Ρόλη Γιαμοπούλου (τύμπανα, φωνητικά) και ο Αλέξανδρος Δεληβασίλης (ηλεκτρικό μπάσο).