Ένα νέο ανεξάρτητο label, προσανατολισμένο σε limited-edition κυκλοφορίες (από βινύλιο και κασέτες, μέχρι art books και μεταξοτυπίες), έκανε διακριτικά το ντεμπούτο του την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, με ένα συλλεκτικό 7ιντσο που θέλει το χώρο του. Δίνοντας βήμα στη συμπαγή διάσταση της μουσικής, η πρώτη κυκλοφορία της Untitled-1 αναδεικνύει αβίαστα το σημείο συνάντησης του φευγαλέου με το χειροπιαστό, δημιουργώντας ένα αντικείμενο προσεγμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια.

Πρόκειται για μια επανέκδοση του “The Providers” του Elephant Phinix, ενός hip-hop track που πρωτοκυκλοφόρησε ψηφιακά η Beatquick το Μάιο του 2014. Το κομμάτι παίζει με down-tempo, slow boom bap beats, δουλεμένο με μαντολίνο και μεσαιωνικά χορωδιακά samples. Ένα χρόνο μετά, επανακυκλοφορεί σε 300 αριθμημένα αντίτυπα από την Untitled-1, κομμένα σε κίτρινο βινύλιο, με εξώφυλλο, label και αφισέτα όλα τυπωμένα στο χέρι (4χρωμη μεταξοτυπία). Το artwork είναι του Jola, ενώ το mastering του κομματιού ανήκει στον Koebbel.

Το “The Providers” είναι το πρώτο σε μια σειρά από αντικείμενα που θα προκύπτουν μέσα συλλογικές δράσεις, θολώνοντας επίμονα τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην καλλιτεχνική δημιουργία και την παραγωγική διαδικασία.

Το δισκάκι διατίθεται προς πώληση μέσω του site της Untitled-1 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.