Οι The Mighty N συναντούν το project Petula Russ τη Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στη σκηνή του six d.o.g.s.

Το “The Mighty N“ είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί η Νατάσα Τσίρου για να μπερδεύει τον εαυτό της και τον υπόλοιπο κόσμο.  Όπως «μπέρδεψε» και  τις κλασσικές σπουδές μουσικής με τον αντιφατικό – ως προς αυτές – ήχο των Soundgarden, Nirvana, Tool, Jeff Buckley. Κι έτσι, φτάσαμε στο ‘Songs for the X  generation’, που κυκλοφόρησε τα τέλη του 2013 από την Sound of Everything.  Έναν ιδιαίτερα πολυποίκιλο και αγγλόφωνο δίσκο τον οποίο η Mighty N υπογράφει ως στιχουργός, μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής  και παραγωγός και που με την σειρά του καταφέρνει να μπερδεύει το rock με τις περισσότερες πτυχές του και όχι μόνο.

Η Mighty N έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο six d.o.g.s αλλά και στο ΑN club, το Aσέληνον φεστιβάλ  Άμφισσας, το Kookoo Live Bar, το φεστιβάλ  Καραθώνα στο Ναύπλιο, όπου και άνοιξε την συναυλία των Παύλου Παυλίδη και Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενώ έχει συνυπάρξει στη σκηνή με μπάντες όπως οι Fool in the box, Solarmonkeys, Whereswilder, Press esc, Yellow Devil Sauce, Halfnote, Cellar Dogs, 10Code, Biotech, Nicotine Stain και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω των ιδιαίτερων συνθέσεων της αλλά και της ενέργειας που αποπνέει  σε κάθε live.

Μαζί  της παίζουν οι: 

Κωνσταντίνος  Καψιμάλλης – κιθάρα

Αλέξης Ζορμπάς – κιθάρα

Κωστής Βήχος – μπάσο

Nίκος Παγώνης – drums

To Petula Russ project υπάρχει από το 2007 στο μυαλό και το συρτάρι της Chrysa T. Ευτυχώς, ένα βήμα πριν το φάει η μαρμάγκα, βρέθηκαν άτομα να το πλαισιώσουν. Πειραματικό rock με πολλά και διάφορα «κουκουτζά» στοιχεία και ελάχιστες έως τώρα live εμφανίσεις συνθέτουν το ακαταμάχητο προφιλ του project.