Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο της Άνοιξης τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο, η μουσικο-θεατρική σάτιρα των

Θεόφιλου Κόκκαλη και Δημήτρη Χαλιώτη The Killer Show επιστρέφει ανανεωμένη για μία και μοναδική παράσταση την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.

Ένας φόνος… 6 ύποπτοι… 1000 ένορκοι… Και ένα δικαστικό reality show, που αναζητά νικητή και… δολοφόνο! Ποιος σκότωσε τον Υπουργό Αντώνη Φακατσέλη;

Στον ρόλο του Υπουργού εμφανίζεται σε video ο Γιάννης Ζουγανέλης. Στους ρόλους του Δικαστή και του Παρουσιαστή δανείζουν τη φωνή τους ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και ο Θοδωρής Πετρόπουλος αντίστοιχα

Λίγα λόγια για το έργο

Όταν ο δημοφιλής, αλλά διεφθαρμένος, υπουργός Αντώνης Φακατσέλης δολοφονείται στο γραφείο του, η αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε έξι ανθρώπους, που σχετίζονται με κάποιον τρόπο μαζί του.

Έξι ήρωες, που ο καθένας τους αντιπροσωπεύει ένα ξεχωριστό κομμάτι της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας, κατηγορούνται για τον φόνο του υπουργού και καλούνται να απολογηθούν ενώπιον των ενόρκων – θεατών στο «THE KILLER SHOW», το απόλυτο, δικαστικό reality show της ελληνικής τηλεόρασης!

Κι ενώ οι έξι κατηγορούμενοι ξετυλίγουν το κουβάρι της προσωπικής τους ιστορίας, φανερώνοντας κρυφές πτυχές της σχέσης τους με τον… αείμνηστο υπουργό, οι απολογίες τους διακόπτονται από flash back, που «ζωντανεύουν» επί σκηνής, αποκαλυπτικά video, μουσική, τραγούδι και χορό, στα πρότυπα του πιο εναλλακτικού και… διαστροφικού reality show.

Τι σχέση μπορεί να έχει με τον φόνο του υπουργού ο Ιλχάμ από το Αζερμπαϊτζάν; Γιατί κατηγορείται ο στενός συνεργάτης του υπουργού, Αλέκος Δαλαβέρης; Τι κίνητρο μπορεί να είχε η ερωμένη και pop – rock – λαϊκή αοιδός, Μαριλού, που προσφάτως έκανε στροφή στην ποιότητα; Γιατί κρίθηκε ύποπτος ο γνωστός… «ταραξίας» και γόνος ιδιαίτερα ευκατάστατης οικογένειας, Λάκης Αναστασίου; Πώς βρέθηκε κατηγορούμενη η πιο πιστή και φανατική οπαδός του υπουργού, Ράνια Πιπίνου; Και τι εμπλέκει στην υπόθεση την άνεργη… πτυχιούχο, Μυρτώ Παπάζογλου;

Καλωσορίσατε στο πιο ανατρεπτικό reality show της ελληνικής τηλεόρασης! Στο show, που εσύ ψηφίζεις νικητή και… δολοφόνο! Στο show που… σκοτώνει!

Λίγα λόγια για την παραγωγή

Έξι ηθοποιοί σε ένα γαϊτανάκι διαφορετικών ρόλων… Δέκα πρωτότυπα τραγούδια, ειδικά γραμμένα για την παράσταση. Είκοσι διαφορετικοί σκηνικοί χώροι. Δέκα video. Δεκάδες κοστούμια. Απαιτητικοί φωτισμοί.

Δώδεκα νέοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταθέτουν τη δική τους πρόταση στην αθηναϊκή θεατρική πραγματικότητα, ακροβατώντας ανάμεσα στην επιθεώρηση, το musical, το cabaret και την μαύρη κωμωδία.

Μέσα από μία μινιμαλιστική αισθητική και όπλο τους το χιούμορ και τη σάτιρα, επιχειρούν να αναθεωρήσουν την επιθεωρησιακή φόρμα, καυτηριάζοντας όλα όσα μας… διασκεδάζουν και μας εξοργίζουν στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. 

Συντελεστές: Κείμενο: Θεόφιλος Κόκκαλης – Δημήτρης Χαλιώτης, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χαλιώτης, Σκηνικά – Κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα, Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης, Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη, Φωτισμοί: Παντελής Κοντάκης, Παραγωγή: Το Βουλεβάρτο του Εγκλήματος’ Α.Μ.Κ.Ε.

Παίζουν: Γιώργος Καίσαρης, Θεόφιλος Κόκκαλης, Λιάνα Μεσάικου, Παύλος Μυρωνίδης, Ασπασία Φορμεντίνη, Ιωάννα Χαλιαμπάλια.