Οι The Callas συνεργάζονται με τη σεναριογράφο και σκηνοθέτιδα Ζακλίν Λέντζου και παρουσιάζουν το event “La Jalousie” την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο six d.o.g.s.

Το “La Jalousie” είναι το δεύτερο single από το τελευταίο album τους “Half Kiss Half Pain”, την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Jim Sclavunos (Nick Cave and The Bad Seeds, Sonic Youth, The Cramps, Lydia Lunch)

Στο gig space της Αβραμιώτου και λίγο πριν το live των The Callas θα γίνει η πρεμιέρα του “La Jalousie, a HI-8 film”, που γυρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο, και αφορά το music video του ομώνυμου κομματιού: γλώσσες και καθρέφτες, τροπικά μαγιώ και τσιμέντο, ήλιος και στρείδια, λευκή τούρτα και ποδόλουτρο, παίξανε με λέξεις των The Callas και Alain Robbe-Grillet. Ζηλέψανε ξανά και λίγο αλλιώς, για να καταλήξουν σε μια πανσέληνο παρά τρεις ημέρες, που ιδώθηκε μέσα από κυάλια από φίλντισι, αγορασμένα στην Πράγα.

Writer/Director: Ζακλίν Λέντζου
Performer: Μαίρη Ζυγούρη
Maide: Ίριδα Μπαγλανέα
The gang: Βασιλεία Κάγκα, Έλλη Μπορνόβα, Δημήτρης Δάρας, Γιώργος και Τάκης Ρενέσης, Κάρολος Μιχαηλίδης
1st Assistant Director/Production Co-ordinator: Χρυσάνθη Καρφή Κόη
Director of Photography: Κωνσταντίνος Κουκουλιός
Set Designer: Εύα Γουλάκου
Costume Designer: Κατερίνα Ζούρα
Editor: Στάμος Δημητρόπουλος

Η Ζακλίν Λέντζου, γεννημένη στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1989, είναι απόφοιτος του London Film School. Επίσης, είναι Berlinale (2015) & Sarajevo (2014) talents alumni.