Η Ούτε Λέμπερ θα παρουσιάσει στις 11 και 12 Φεβρουαρίου μία ενότητα τραγουδιών υπό τον τίτλο “Άγγελοι πάνω από το Βερολίνο και το Παρίσι”, μία δουλειά που είχε παρουσιάσει δισκογραφικά στο άλμπουμ Ιllusions το 1992 και περιείχε αποκλειστικά τραγούδια που είχαν ερμηνεύσει η Εντίθ Πιάφ και η Μαρλένε Ντίτριχ.

Στη συνέχεια ακολουθεί η Τζέιν Μπίρκιν. Είναι η γυναίκα που εκτός από την ομορφιά φημίζεται για τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις κυρίως στο τραγούδι και στον κινηματογράφο. Η Τζέιν Μπίρκιν θα παρουσιάσει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα της στις 19 Μαρτίου και ιδιαίτερα από τα άλμπουμ της Α La Legere, Rendez-Vous και Fiction.

Τα τελευταία χρόνια η Μπίρκιν έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Μανού Τσάο, Μπράιαν Φέρι, τον Μπεθ Γκίμπονς των Ρortishead, Τομ Γουέιτς, τους Franz Ferdinand και την Κάρλα Μπρούνι.

Τελευταία ντίβα η Μίσια που έρχεται στην Αθήνα στην καρδιά της Άνοιξης. Στις 7 Απριλίου το Μέγαρο Mουσικής Αθηνών θα πλημμυρίσει από τους ήχους και τη νοσταλγία των fados. Η Μίσια, που την επομένη 8 Απριλίου θα εμφανιστεί στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, θεωρείται από πολλούς διάδοχος της Αμάλια Ροντρίγκες.

Info

Ούτε Λέμπερ Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης : 8.30μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 80, 65, 50, 35 και 25 ευρώ (φοιτητικό)
Προπώληση: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην Ομήρου 8
Τηλ.: 210 72 82 333
Τζέιν Μπίρκιν, Τετάρτη 19 Μαρτίου
Mίσια, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Δευτέρα 7 Απριλίου
& στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Τρίτη 8 Απριλίου 2008