Το θέατρο Αργώ παρουσιάζει από τις 22 Ιανουαρίου το πολυβραβευμένο έργο, λαμπρό ντεμπούτο της νεαρότατης (22χρονης) συγγραφέως Polly Stenham. Πρόκειται για ένα πικρό πορτραίτο μιας σύγχρονης αστικής οικογένειας σε διάλυση: Ο πατέρας απουσιάζει, η εγωκεντρική μητέρα ζει με χάπια και αλκοόλ, γιος και κόρη εκτροχιάζονται.

Αγάπες, μίση, εξαρτήσεις, οιδιπόδειες σχέσεις, σχολική βία, παγωμένοι γιάπηδες. Το That face της Polly Stenham (βραβεία Evening Standard, TMA, Ένωσης Κριτικών Λονδίνου για το καλύτερο νέο έργο της περιόδου 2007-2008, καθώς και υποψηφιότητα καλύτερου έργου της χρονιάς στα περσινά βραβεία Ολίβιε), είναι ένα πορτραίτο της σύγχρονης οικογένειας σε αποσύνθεση.

Το έργο ξεκίνησε την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του στο Royal Court του Λονδίνου. Αγαπήθηκε από το κοινό και υμνήθηκε από την κριτική που το συσχέτισε με έργα σταθμούς του 20ου αιώνα, όπως το Βόρτεξ του Νόελ Κάουαρντ, τους Τρομερούς Γονείς του Ζαν Κοκτώ και το Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γούλφ; του Έντουαρντ Άλμπυ, ενώ η γραφή της Stenham θεωρήθηκε ένα κράμα «Πίντερ, Άλμπυ, Ουίλλιαμς και Τσέρτσιλλ».

Το That face έρχεται στο αθηναϊκό κοινό από την Καλλιτεχνική Εταιρεία Αργώ.  Η επιλογή του έργου επιχειρεί ένα «άνοιγμα» στη νεότερη γενιά θεατών, τη γενιά που η νεότατη συγγραφέας του That face χαρακτηρίζει ως «τα παιδιά του i-pod».

Η μετάφραση του That face είναι της  Υακίνθης Παπαδοπούλου. Σκηνοθεσία: Nίκος Χαραλάμπους, Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης, Φωτισμοί: Νίκος Καβουκίδης, Δραματουργική Επεξεργασία: Θωμάς Βούλγαρης, Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρίνα Υψηλάντη.

Ηθοποιοί: Αιμιλία Υψηλάντη, Γιάννης Ζαβραδινός, Μιχάλης Καλαμπόκης, Βάσια Λακουμέντα,
Βάλια Παπακωνσταντίνου, Φιλομήλα Χριστοφόρου.