Τέτοια παράξενη ομορφιά: Μια συναυλία για την ενίσχυση της Αβάλης στο Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2025

Η συναυλία «Τέτοια παράξενη ομορφιά» με τους Θοδωρή Νικολάου & Δήμητρα Σελεμίδου, σε επιμέλεια Παρασκευά Καρασούλου θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων.

Μια μοναδική συναυλία που επιμελήθηκε ο Παρασκευάς Καρασούλος παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2025 στο Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 20.30, με δύο σπουδαίους νέους ερμηνευτές, τον Θοδωρή Νικολάου και τη Δήμητρα Σελεμίδου. 

Μια συναυλία με αγαπημένα τραγούδια του στιχουργού αλλά και ξένων και Ελλήνων δημιουργών, με στόχο να ενωθούν οι  φωνές των ερμηνευτών και του κοινού σε μια βραδιά αξιομνημόνευτη.

Την ενορχήστρωση της μουσικής παράστασης υπογράφει ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, ενώ συμμετέχουν πενταμελής ορχήστρα και η χορωδία ενηλίκων των Εκπαιδευτηρίων «Ο ΠΛΑΤΩΝ».

Μέρος των εσόδων της συναυλίας, θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών και των δράσεων της Αβάλης.

Η Αβάλη, είναι Φορέας προστασίας και κοινωνικής ένταξης αυτιστικών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Είναι ένα απάνεμο λιμάνι που ενώνει γονείς με  παιδιά στο ευρύ Αυτιστικό Φάσμα, αναπτύσσοντας  εδώ και χρόνια, ένα έργο πολύτιμο και πολύπλευρο φροντίδας, εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την αυτιστική διαφορά και διαφορετικότητα. Όσο ιδιαίτερη και παράξενη είναι η διαφορά στη ζωή, τόσο πιο γοητευτική παραμένει η ανακάλυψη της ομορφιάς και της γνώσης  που μπορεί να περιέχει.

Όταν οι ανθρώπινες φωνές ενώνονται τραγουδώντας,   
τότε ξεπερνούν τις διαφορές και δημιουργούν 
συλλογικούς μύθους –  αξιομνημόνευτες στιγμές συνύπαρξης
και  απίστευτης ομορφιάς.  

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Τέτοια παράξενη ομορφιά

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2025 – Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ