Το Technology of the Earth εκφράζει την έρευνα τ@ Athena Wasborn και της Όλιας Δραμητινού σε συνεργασία με τη Δέσποινα Σανιδά Κρεζία. Μελετά την υπερερμηνεία ιστοριών που συνδέονται με τόπους και μετατοπίσεις, σε βαθμό όπου τα ίδια τα αντικείμενα της μετάφρασης χάνονται. Έχοντας απομείνει μονάχα με τη σχέση ανθρώπινων και στοιχειωδών σωμάτων, πειραματίζονται γύρω από όρια της φύσης και της αντι-φύσης, δημιουργώντας μια αναλογική γεννήτρια ποίησης τεχνητής νοημοσύνης, διαβάζοντας κοσμολογικά συστήματα σε πέτρες, που αντιστοιχούν σε περιτυλίγματα Burger King και ιερές αγελάδες, με το σώμα να γλιστρά σε μαθηματικά διαγράμματα παίζοντας με τη φυσική ετυμολογία της τεχνολογίας. Τι συμβαίνει μετά τη διττότητα; Πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτό το κρίσιμο σημείο ως τα φυσικά αφύσικα πλάσματα που είμαστε, βρισκόμενοι πάντα κάπου στο ενδιάμεσο;

Το Technology of the Earth συν-δημιουργείται από τ@ Athena Wasborn και την Όλια Δραμητινού σε συνεργασία με τη Δέσποινα Σανιδά Κρεζία και τον Παναγιώτη Τομαρά. Το έργο συνιστά απόσπασμα ενός 4ετούς πολύπτυχου που διερευνά τη μεταμόρφωση της διττότητας, το οποίο ξεκίνησε τ@ Athena Wasborn το 2020. Το έργο αποτελεί εν μέρει παρουσίαση του προγράμματος φιλοξενίας τ@ Athena Wasborn στο Flux Laboratory Athens. Με τη συμμετοχή της Εριφύλης Μικροπούλου.

Διάρκεια: 30 Λεπτά

* Ακολουθώντας τις οδηγίες στο πλαίσιο της πανδημίας, η είσοδος στον χώρο του Flux Laboratory Athens επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτότητας ή διαβατήριoυ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.