Τα κρυμμένα συστατικά ενός μπισκότου: Πρόγραμμα από το Μουσείο Μπενάκη εμπνευσμένο από την έκθεση «Παπαδοπούλου 100. Η ιστορία της Εταιρείας 1922-2022»

Το Μουσείο Μπενάκη ανακοινώνει το πρόγραμμα «Τα κρυμμένα συστατικά ενός μπισκότου» εμπνευσμένο από την έκθεση του «Παπαδοπούλου 100. Η ιστορία της Εταιρείας 1922-2022».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επισκέπτες με απώλεια όρασης

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022,12.00-13.30 I ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138

Το «Βλέποντας με τις Αισθήσεις» καλωσορίζει γλυκά τη νέα χρονιά με μια περιήγηση στην επετειακή έκθεση «Παπαδοπούλου 100. Η ιστορία της Εταιρείας 1922-2022», σχεδιασμένη για επισκέπτες με απώλεια όρασης. Η ιστορία εκατό χρόνων της Εταιρείας στον κόσμο του μπισκότου και στον κόσμο της ελληνική βιομηχανίας, τα πρόσωπα, οι ιδέες και οι ιστορίες που αναδύονται μέσα από τα αρχεία, αποκαλύπτουν τα λιγότερο φανερά συστατικά μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Διαβάστε επίσης:

«Παπαδοπούλου 100. Η ιστορία της Εταιρείας 1922-2022»: Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη

Κεντρική φωτογραφία θέματος: digitalculture.gov.g

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ