Η Κατερίνα Γρόλλιου παρουσιάζει τις τελευταίες πρωτότυπες δημιουργίες της στη χριστουγεννιάτικη έκθεση στο Atelier GROLLIO, δίπλα στο εργαστήρι της. Φέτος η έκθεση, με τον τίτλο Εγκαίνια, θα ανοίξει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση Εγκαίνια περιλαμβάνει κόσμημα, γλυπτό, ανάγλυφη ζωγραφική και τα γούρια του 2010. Η Κατερίνα Γρόλλιου θα βρίσκεται εκεί για να μιλήσει με τους επισκέπτες και να τους προσφέρει ένα ποτήρι ζεστό αρωματικό κρασί των Χριστουγέννων.

Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία και του Grollio Art Store, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Κατερίνας Γρόλλιου. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του e-shop τέχνης, καθώς διαθέτει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, όλες της Κατερίνας Γρόλλιου, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η ιδιαιτερότητα του www.grollioartstore.com συνίσταται στο γεγονός ότι διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ποικίλες μορφές τέχνης (κόσμημα, πίνακες, μικρογλυπτά, είδη δώρων, γούρια, στέφανα), μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει αυτό που τον αγγίζει. Το www.grollioartstore.com είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς μέσα από αυτό ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία νέα και τις δημιουργίες της καλλιτέχνιδας, κάνοντας παράλληλα και τις αγορές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημιουργίες της Κατερίνας Γρόλλιου είναι μοναδικές και ότι κανένα κομμάτι δεν υπάρχει δυο φορές. Με μια επίσκεψη σε αυτό το ξεχωριστό e-shop τέχνης, προσιτό από κάθε γωνιά του πλανήτη, το φιλότεχνο κοινό μπορεί εύκολα να προμηθευτεί τα έργα της καλλιτέχνιδας.