Συστημένο: Μουσικές ερωτικές επιστολές στην ΕΛΣ!

Η Εθνική Λυρική Σκηνή μας προσκαλεί σε μία συναυλία με μουσικές ερωτικές επιστολές, με τίτλο “Συστημένο”, στο πλαίσιο του κύκλου “Κυριακάτικα Πρωινά” της Εναλλακτικής Σκηνής ΕΛΣ.

Φάκελοι, χειρόγραφα, γραμματόσημα, ημερομηνίες, τόποι, αποστολείς και παραλήπτες. Μηνύματα. Και συγκεκριμένα ερωτικά μηνύματα. Μια εγγενώς ηδονοβλεπτική συνθήκη δημόσιας ανάγνωσης των πιο ιδιωτικών σκέψεων ερωτευμένων ανθρώπων. H μουσική παρούσα άλλοτε με τρόπο συμβολικό υπό την μορφή ενός πραγματικού ασυρμάτου, ραδιοφώνων και σημάτων μορς και, άλλοτε, με πολύ πιο κυριολεκτική σημασία, γίνεται ένας μεσάζοντας που αντικαθιστά τον αργό παλαιό χρόνο των ταχυδρομείων και ολοκληρώνει τη μετακίνηση της πληροφορίας ανάμεσα στους αγαπημένους αλλά και προς το κοινό.

Τα κυριακάτικα πρωινά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι μια εβδομαδιαία συνάντηση των “φυλών” της Αθήνας. Τα “Κυριακάτικα πρωινά” της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ απευθύνονται στο ετερόκλητο και πολύχρωμο κοινό που κατακλύζει το Πάρκο και τους χώρους του ΚΠΙΣΝ και, κυρίως, στις οικογένειες που αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Κύριος στόχος του κύκλου αυτού εκδηλώσεων είναι να φέρει σε επαφή το κοινό αυτό με τις τέχνες που υπηρετεί η Εθνική Λυρική Σκηνή: την όπερα, την κλασική μουσική και το χορό, μέσα από μια σειρά πρωτότυπων συναυλιών, εργαστηρίων και δρώμενων.

Ερμηνεύουν:

Παναγιώτης Εξαρχέας, Άρης Μπαλής, Κορνήλιος Σελαμσής

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ