Μια ακόμη σημαντική συνεργασία για το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδος είναι γεγονός. Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του Mediterranean College και της εταιρίας Farantouris Insurance & Financial Advisors.

Στην καθιερωμένη συνάντηση των στελεχών της εταιρίας – την πρώτη για τη νέα χρονιά- που πραγματοποιήθηκε στο Lecture Hall του Mediterranean College, παρευρέθηκαν  η Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College, κυρία Αικατερίνη Ξυνή, ο Αgency Μanager κ. Δημήτρης Φαραντούρης και ο Αναπληρωτής Διοικητικός Διευθυντής του Κολλεγίου, κύριος Παντελής Νικολαΐδης.

Η κυρία Ξυνή καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες τόνισε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας. Το Mediterranean College θα συνεχίσει τις στρατηγικής φύσεως συνεργασίες του, που στόχο έχουν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας και να επεκτείνουν τις υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης που το Κολλέγιο προσφέρει στους φοιτητές και αποφοίτους του».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Mediterranean College προσφέρει επιταγές εκπαίδευσης 1.000€ έκαστη σε προγράμματα Bachelor, Master καθώς και σε μεταπτυχιακού επιπέδου προγράμματα & προγράμματα μετεκπαίδευσης του Mediterranean Professional Studies, στους πελάτες της Farantouris Insurance & Financial Advisors. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες και συγγενείς Α΄ βαθμού της εταιρίας, να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα στα προγράμματα του Mediterranean College (MC) και του Mediterranean Professional Studies (MPS).

Από την πλευρά της, η εταιρία Farantouris Insurance & Financial Advisors θα συνεργάζεται  με το Career Office του Mediterranean College υποστηρίζοντας όλες τις δράσεις του Σχεδίου Απασχολησιμότητας του Κολεγίου (Employability Scheme), ενώ θα ενημερώνει το Κολλέγιο για ανοιχτές θέσεις σε επίπεδο πρακτικής άσκησης και προσφοράς εργασίας σε φοιτητές, καθώς και guest lectures.