Τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, 21 Ιουνίου 2015 το six d.o.g.s διοργανώνει το μεγαλύτερο street party στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Από τις 17.00 το απόγευμα με dj sets από τους: Μανώλη Οικονόμου, Στάθη Μητρόπουλο, Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο, Chevy και Pan, ελεύθερη είσοδο και free ταϋλανδέζικο μπάρμπεκιου.

Την 21η Ιουνίου ο ήλιος θα ανατείλει  στις 06.03 το πρωί και θα δύσει στις 20.51 το βράδυ. Η Κυριακή αυτή θα είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστάσιου, δηλαδή η μεγαλύτερη του χρόνου, και ταυτόχρονα η μέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Με άλλα λόγια είναι μια ιδανική ευκαιρία για ένα μεγάλο καλοκαιρινό street party, το πρώτο επίσημο στην ιστορία του six d.o.g.s (γιατί θρυλικά και ανεπίσημα είχαν γίνει κι άλλα πίσω στο 2009), με ελεύθερη είσοδο και συνοδεία λαχταριστού Ταϋλανδέζικου μπάρμπεκιου και κοκταίηλς.  

Όσοι από εσάς ήρθατε στο προηγούμενο μας ταϋλανδέζικο μπάρμπεκιου ξέρετε τι να περιμένετε: γεύση λάϊμ, λέμον γκρας και τσίλι σε άφθονο φαγητό και λαχταριστά κοκταίηλς που θα μας ταξιδέψουν νοητά σε μέρη εξωτικά. Μόνο που αυτή τη φορά, όχι μόνο οι ψησταριές αλλά και τα ηχεία και τα decks θα στηθούν έξω, προς χάριν του πρώτου outdoor block party της οδού Αβραμιώτου.

Επί της μουσικής οι Στάθης Μητρόπουλος (Amateurboyz), Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος (six d.o.g.s), Μανώλης Οικονόμου (En Lefko), Βασίλης Σεβδαλής ή Chevy (Needless, six d.o.g.s.) και Παναγιώτης Πιλαφάς ή Pan (six d.o.g.s) υπόσχονται ένα καλοκαιρινό dance fusion soundtrack όπως αρμόζει σε μια τέτοια ημέρα.