Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα μνημειώδη live των Stereo MC’s θα έχουν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν επί ελληνικού εδάφους το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα σε ένα ξεχωριστό full band show.

“Απλώς δεν εκδίδουμε ό, τι γράφουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα της μουσικής σήμερα. Ότι ο καθένας κυκλοφορεί σε άλμπουμ
ό, τι ανοησία γράφει” o Rob Birch. Οι Stereo MC’S αποδείχθηκαν συνεπείς ως προς τα λόγια τους μιας και στην σχεδόν τριαντάχρονη πορεία τους
έχουν κυκλοφορήσει 6 studio albums, αρκετά ωστόσο για να θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ηλεκτρονική μουσική.
 
 
Κάπου στα μέσα του 1980 οι Nick Hallam και Rob Birch ένωσαν τις ετερόκλητες μουσικές τους επιρροές που συμπεριλάμβαναν από την punk έως τη glam rock σκηνή της εποχής έως τη hip hop και την electronica. Οι Stereo MC’S δημιουργήθηκαν και έμελλε να αποτελέσουν τους προπάτορες της ηλεκτρονικής μουσικής. Από τα μικρά clubs οι Stereo MC’S δεν άργησαν να βρεθούν σε μεγάλες αρένες κερδίζοντας και το σεβασμό της hip-hop σκηνής.

 
Τα “Supernatural” & “Connected” albums όρισαν και επηρέασαν όσο λίγα την electro-dance μουσική, ενώ το “Deep Down and Dirty” ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πετυχημένους δίσκους των 2000s με το ομώνυμο τραγούδι να κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές το βρετανικό σχήμα.  Με όπλο τις εμπνευσμένες λούπες τους παραισθησιογόνους ήχους  και τους καυστικούς τους στίχους συνεχίζουν να συνθέτουν καταπληκτικά τραγούδια με τα οποία ντύνουν τα περιβόητα shows τους. «Ακόμη το αγαπάμε για αυτό το κάνουμε. Πιστεύω πως δεν έχουμε βγάλει ακόμη την καλύτερη μας μουσική. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα 3 νέα τραγούδια. Γενικότερα αναζητούμε κάτι καινούριο στη μουσική μας» δηλώνει ο Nick Hallam προετοιμάζοντας μας για όσα πρόκειται να δούμε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Gagarin 205! Stereo MC’S σε 1 μοναδική full band εμφάνιση!