Ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει το πρώτο καλοκαιρινό σαββατοκύριακο ή αλλιώς ένα πάρτυ με Live από Σtella και DJ sets των NTEIBINT, Blue Lagoon και Constantine Kalfakakos έρχεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στο six d.o.g.s για να γιορτάσουμε την 3η κατά σειρά κυκλοφορία NTEIBINT feat. Σtella με το νέο “Hide In” στην Βελγική Eskimo Recordings, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο.

Σtella [vocals + guitar]

Βελισσάριος Πράσσας [bass]

Ορέστης Μπενέκας [keys + backing vocals]

Ηλίας Αρονίδης [drums]

Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου (εταιρείας διοργάνωσης μουσικών events με έδρα την Αθήνα), ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, πολλές φορές φιλοξενώντας, ανοίγοντας ή κλείνοντας ένα ετερόκλητο φάσμα διεθνών ονομάτων όπως Erol Alkan, Busy P, Red Axes, Madlib, Breakbot, Diplo, Nancy Whang, Eric Dunkan, Jacques Renault, Peaches, Skream, Max Tundra, Mykki Blanco, The Fiery Furnaces και Maurice Fulton.

Ο NTEBINT είναι το project του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε το 2008 με έναremix για τον Jamie Lidell στη Warp Records. Μετά την κυκλοφορία αυτή, επικεντρώθηκε στην παραγωγή πολλών remixesγια καλλιτέχνες όπως οι Chet Faker, Two Door Cinema Club, The Rapture και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang καιKitsune, υπέγραψε στην Eskimo Recordings, με την οποία συνεργάζεται σταθερά απο το 2014

O Constantine Kalfakakos είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον joinradio.gr, έχει εργαστεί ως τηλεοπτικός μουσικός παρουσιαστής και αρχισυντάκτης, ενώ σαν DJ έχει παίξει μουσική με τους: Eric Dunkan (DFA records, USA), Drop The Lime (USA), Lovely Jonjo (UK), Bottin (IT), Toshiki Ohta (UK), NTEIBINT (Eskimo records), Clubkid, Methi Blonde, Phunk Sinatra, Yes It Does Sure It Does, Κορμοράνος κ.α.

Η Σtella είναι τραγουδίστρια, συνθέτης και μουσικός. Στις αρχές του 2015 κυκλοφορεί το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, από την Inner Ear. Αναγνωρισμένο από ακροατές και κριτικούς, θεωρήθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά indie άλμπουμ της χρονιάς, με τα κομμάτια “Detox” και “Picking Words” να έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ραδιόφωνο. Ένα χρόνο μετά, η Σtella κυκλοφορεί το πρώτο single – “Works For You” – από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016.