Η Σtella παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της ζωντανά την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στο Ρομάντσο. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο εορταστικό after party με τους NΤΕΙΒΙΝΤ και Blue Lagoon ενώ τη βραδιά θα ανοίξει ο Big Fat Lips.

Η Σtella είναι ήδη γνωστή ως η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electro-pop σκηνή. Μετά από πολλές συνεργασίες και συμμετοχές (My Wet Calvin, Sillyboy, Coti K., Expert Medicine, Nteibint, Sad Disco) και δύο side projects (Fever Kids, Chest) ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο το όνομά της.

Ο κόσμος του Σtella ξετυλίγεται σε 10 κομμάτια όπου η αγάπη για τα 80’s είναι εμφανής, τα συνθεσάιζερ ενισχύονται από τους ήχους funky κιθάρας και δυναμικού μπάσου, τα disco beats και οι πολύχρωμες ποπ υφές αγκαλιάζουν τα μοναδικά φωνητικά της Στέλλας. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2014 και η ίδια έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους και έχει παίξει τα περισσότερα όργανα, ενώ την παραγωγή υπογράφουν η Σtella και ο Nteibint. Τα κομμάτια Detox και Picking Words έχουν ήδη αγαπηθεί από το ραδιόφωνο και το άλμπουμ αναμένεται να είναι ανάμεσα στους καλύτερους ποπ δίσκους της χρονιάς.

To Σtella κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear.

ΝTEIBINT

Ο NTEIBINT είναι το project του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε το 2008 με ένα remix του Little Bit of Feel Good για τον Jamie Lidell (Warp Records). Μετά την κυκλοφορία αυτή, επικεντρώθηκε στην παραγωγή πολλών remixes για καλλιτέχνες όπως οι Chet Faker, Two Door Cinema Club, Alex Gopher και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang (AU) και Kitsuné (FR), ανήκει πλέον στο roster της Eskimo Recordings (BE)

Blue Lagoon (Kormoranos)

DJ, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε πολλά μπαρ, κλαμπ, πάρτι και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, ορισμένες φορές ανοίγοντας ή κλείνοντας για ένα ετερόκλητο φάσμα ονομάτων όπως Diplo, Erol Alkan, Madlib, Breakbot, Nancy Whang, Mykki Blanco, Eric Dunkan, Nosaj Thing, Peaches, Kindness, Skream και Maurice Fulton.

Big Fat Lips

O Big Fat Lips παίζει μουσική κυρίως με τη βοήθεια του υπολογιστή του. Έχει μια κυκλοφορία στο internet label memoryformat με τίτλο Lemon Kiss (2008) και πρόσφατα κυκλοφόρησε η δεύτερη επίσημη προσπάθειά του στη Phase! Records με τον τίτλο Looting (2015). Μουσική του μπορεί να βρει κανείς σε συλλογές όπως αυτές της εταιρείας Lower Parts με τίτλο SPEKTRUM // compilation vol . I (2012), friend takes by V/A – Debbie Thomas (2013), Άμεσο μέλλον (2010)  αλλά και στα Yuria 2009, ενώ συμμετέχει με ένα remix στην κυκλοφορία του Sister Overdrive με τίτλο reshaped failures (Granny records, 2014). Ως Big Fat Lips έχει εμφανιστεί ζωντανά σε διάφορα φεστιβάλ και σε πολλούς χώρους της Αθήνας.