Ο διαγωνισμός άνοιξε γι’ αυτό στείλτε τα demo σας και τραγουδήστε μαζί με τους Scorpions και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον Ιούλιο στην Αθήνα!

Όσοι θέλουν να βρεθούν και φέτος στο Στάδιο Καραϊσκάκη και να ανοίξουν τραγουδώντας το 2o Scorpions Festival, μπορούν να στείλουν τα demo τους μέχρι τις 10 Μαΐου στην Cultural Action, Ν. Εφέσου 60, Καισαριανή, Τηλ. 210 7298944, με τη σημείωση Διαγωνισμός Scorpions Festival, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.scorpionsfestival.gr/

Οι Scorpions θα τα ακούσουν όλα και ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, θα έρθει στην Αθήνα στις 20 Μαΐου, για να ανακοινώσει τον νικητή, σε μια live βραδιά στην Αρχιτεκτονική.

Ο ιδρυτής των Scorpions Rudolph Shenker, λέει για τον διαγωνισμό: «Στείλτε αμέσως τα τραγούδια σας. Είμαστε σίγουροι πως υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Ελλάδα. Θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα νέα συγκροτήματα πραγματικά! Να ακουστεί ο δικός τους νέος ήχος, δίπλα στον δικό μας». Ενώ όπως αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωσή του και ο Klaus Meine για το φεστιβάλ: «Αυτό το φεστιβάλ ήταν εδώ και πολλά χρόνια το όνειρό μας. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα. Μια βραδιά αφιερωμένη στο ροκ που μας γέννησε, μας μεγάλωσε και είναι το soundtrack της ζωής μας».