Δροσερές μουσικές βραδιές γεμάτες κέφι αλλά και νοσταλγική διάθεση θα απολαύσουν όσοι βρεθούν από

την 1η μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στο Μουσικό Προαύλιο του Θεάτρου Badminton. Μια όαση μουσικής δροσιάς σ\’ ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της Αθήνας. Με στέγη μόνο τα αστέρια, οι πιο γοητευτικές μουσικές.

Μια μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα με τους Πόπη Αστεριάδη, Μιχάλη Βιολάρη, Κώστα Καράλη, Λιζέττα Νικολάου και Καίτη Χωματά.

Στο Μουσικό Προαύλιο ξαναζωντανεύει το Σεπτέμβριο η εποχή των μεγάλων δημιουργών και των σπουδαίων ερμηνευτών, που με το ταλέντο και τα τραγούδια τους σφράγισαν τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, επιφυλάσσοντας
αναμνήσεις για τους παλιότερους και μαγεία για τους νεότερους.

Ένα μουσικό ταξίδι στο χθες, στην Πλάκα της δεκαετίας του 60 και του 70, όταν τα γραφικά σοκάκια της με φόντο την Ακρόπολη, ήταν το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης με τις ατμοσφαιρικές μπουάτ όπως τα Ταβάνια, οι Εσπερίδες, η Λήδρα, το Zoom, η Διαγώνιος, ο Σκορπιός, η Αυλαία και τόσες ακόμη…

…
Στα Χρόνια της Μπουάτ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σπουδαίες επιτυχίες του νέου κύματος αλλά και του έντεχνου τραγουδιού από τους αυθεντικούς ερμηνευτές τους.

Πόπη Αστεριάδη, Μιχάλης Βιολάρης, Κώστας Καράλης, Λιζέτα Νικολάου, Καίτη Χωματά και εξαμελής ορχήστρα. Τραγούδια όπως Μια αγάπη για το καλοκαίρι, Να διώξω τα σύννεφα, άσπρα καράβια, Σκληρό μου αγόρι, Σπασμένο καράβι, Δελφινοκόριτσο, Τα ριάλια, Μαυρομαλλούσσα κοπελιά, Τώρα γι’ άλλα τραγουδάμε, Ιδανικός και ανάξιος εραστής και τόσα άλλα, που η διαχρονική τους αξία αποδείχτηκε στο πέρασμα των χρόνων, χρίζοντάς τα ως μουσικά «διαμάντια» στο σύνολο του μουσικού μας στερεώματος!

Σκηνοθετική Επιμέλεια-Παρουσίαση: Μάκης Δελαπόρτας
Ενορχήστρωση-Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος