Οι SPITBACK επιστρέφουν στην πόλη της Αθήνας και κάνουν στάση στο KOOKOO live music bar για ένα μοναδικό live τo Σάββατο 30 Μαΐου 2015. Μαζί τους τρεις δυνατές και ανερχόμενες μπάντες της Αθήνας, οι 3Fold Pain, COUNTOWN και Rectifire για μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι Λαρισαίοι nu metallers SPITBACK με το μοντέρνο τους ήχο , την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία και με μεγάλη απήχηση σε κοινό Ευρώπης και Αμερικής δημιουργήθηκαν το 2003 με το όνομα Just Another Reason με πολλές επιρροές από την Nu metal – Hardcore σκηνή της Αμερικής , έχοντας όμως και πολλά χαρακτηριστικά από όλο το φάσμα της Metal κάνοντας τους μοναδικούς στο είδος τους! Κατάφεραν να μοιραστούν μεγάλα πατάρια με κορυφαίες μπάντες του είδους όπως (Pro Pain , Stampin Ground, Rotting Crist, κ.α. ) δίνοντας πολλά live σε ευρύ κοινό με χαρακτηριστικά τους το δυνατό ήχο και το πολύ σκληρό παίξιμο!

Τον Μάιο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album με τον ομώνυμο τίτλο “Spitback” και έχουν ξεκινήσει την περιοδεία τους στον κόσμο για  δουλειά που κυκλοφόρησε από την FM Records…Το Μαιο του 2014 ανακηρύχτηκαν μπάντα του μηνά στο κορυφαίο αγγλικό περιοδικό “Τerrorrizer ” (τεύχος 249) .

Μέσα στο 2015  αναμένεται το νέο album μέσω της αγγλικής CASKET records U.Κ. και νέα περιοδεία σε Ευρώπη.

Κυκλοφορίες

2006 cd single ( 2 tracks) “Spitback”

2009 E.P (6 tracks) “Power Grooves”

2011 cd single (4 tracks) “Get away”

2013 full length – debut album “Spitback” (FM records)