Στο νέο τρέιλερ του 24ου James Bond, η δράση απογειώνεται: Μεξικό, Λονδίνο, οι χιονισμένες και επικίνδυνες Άλπεις, οι πανέμορφες Monica Bellucci και Lea Seydoux, ο απειλητικός Christoph Waltz, μια απίθανη καινούρια Aston Martin (0-60 μίλια την ώρα σε 3 δευτερόλεπτα) και βέβαια η μυθική οργάνωση Spectre, η οποία είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος εχθρός που έχει συναντήσει ο Bond στην καριέρα του.

Dave Bautista Twitter chat

To τρέιλερ ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί μέσα από το twitter του ηθοποιού Dave Bautista, ο οποίος υποδύεται τον κακό Mr. Hinx, δεξί χέρι του ακόμα πιο κακού Franz Oberhauser (Christoph Waltz). Παράλληλα, την Πέμπτη στο https://twitter.com/davebautista και με hasthag #AskBautistaSPECTRE, ο ηθοποιός θα απαντήσει σε ερωτήσεις για την ταινία μέσω του IMDB (η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα).

Σύνοψη:

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment.

Visit:

Home

https://www.facebook.com/JamesBond007GR

www.facebook.com/JamesBond007

Σχετικά με την EON Productions του Albert R. Broccoli

Η EON Productions Limited και η Danjaq LLC ανήκουν και διευθύνονται από τις οικογένειες Broccoli/Wilson. Η Danjaq, που εδρεύει στις ΗΠΑ, είναι συνιδιοκτήτρια της Metro-Goldwyn-Mayer Studios, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα (copyright) των ταινιών James Bond και που ελέγχει τα δικαιώματα δημιουργίας νέων ταινιών της σειράς καθώς και σχετικών με αυτή προϊόντων, παγκοσμίως. Η EON Productions, θυγατρική της Danjaq, εδρεύει στην Αγγλία και είναι η εταιρεία παραγωγής των ταινιών James Bond. Το franchise του Πράκτορα 007 είναι το μακροβιότερο στην ιστορία του κινηματογράφου και μετράει ήδη 23 ταινίες από το 1962.  Ο Michael G. Wilson και η Barbara Broccoli διαδέχτηκαν τον Albert R. ‘Cubby’ Broccoli και γύρισαν κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ταινίες Bond όπως τα: CASINO ROYALE, QUANTUM OF SOLACE και SKYFALL.

Σχετικά με την Metro-Goldwyn-Mayer

Η Metro-Goldwyn-Mayer είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ψυχαγωγίας και εστιάζει στην παραγωγή και διανομή κινηματογραφικού και τηλεοπτικού υλικού παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει στην ιδιοκτησία της μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες κινηματογραφικού και τηλεοπτικού υλικού. Επίσης η MGM επενδύει σε τοπικούς και διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ιδιοκτησίας και διανομής της United Artists Media Group (UAMG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.mgm.com.

Σχετικά με την Sony Pictures Entertainment

Η Sony Pictures Entertainment (SPE) είναι θυγατρική της Sony Entertainment Inc., και της Sony Corporation με έδρα το Τόκιο. Οι δραστηριότητες και επιχειρήσεις της SPE παγκοσμίως περιλαμβάνουν την παραγωγή, διαχείριση και διανομή κινηματογραφικών ταινιών, την παραγωγή, διαχείριση και διανομή τηλεοπτικών παραγωγών, τηλεοπτικά δίκτυα, δημιουργία και διανομή ψηφιακού υλικού, διαχείριση studio/εγκαταστάσεων και ανάπτυξη νέων ψυχαγωγικών προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.sonypictures.com.