Ο Απόστολος Λεβεντόπουλος και ο Γιώργος Λιμάκης θα παρουσιάσουν το νέο του άλμπουμ “Songs for Acoustic Guitar”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ΠΚmusic.

Ένα λυρικό άλμπουμ για δύο κιθάρες, που κινείται ανάμεσα στην τζαζ, στο μπλουζ και την μεσογειακή μουσική παράδοση. Μουσική γραμμένη μακριά από την πόλη, με βαθύς απόηχους της εξοχής, του δάσους, της σιωπής.

Ένα κιθαριστικό ταξίδι από δυο ξεχωριστούς κιθαρωδούς που θα γοητεύσουν το αξιαγάπητο κοινό του Jazzét.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΜΑΚΗΣ – ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

Ο Απόστολος Λεβεντόπουλος είναι κιθαρίστας με πτυχίο κλασικής κιθάρας και Bachelor σε Jazz Performance από το Berklee College of Music. Έχει παίξει με πολλούς γνωστούς Έλληνες και ξένους jazz μουσικούς (Gilad Atzmon, Sean Corby, Alex Foster, Marek Patrman, Logan Richardson, Rex Richardson, Peter Slavov, Dayna Stephens, Erik Vermeulen, Jason Yarde κ.α.), σε jazz, funk και ethnik σχήματα, έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού (Η.Π.Α., Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Σιγκαπούρη, Ιταλία, Πορτογαλία κ.α.), και έχει εκτενή δισκογραφία ως session μουσικός. Έχει γράψει, ενορχηστρώσει και ερμηνεύσει μουσική σε πολλές παραστάσεις θεάτρου και χοροθεάτρου (Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Ελληνική Θεαμάτων, Oktana, Dameblanche, Fingersix, Θεατρική Εταιρία Πόλις, Creo Dance Company κ.α.).

Ο Γιώργος Λιμάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς ακουστικούς κιθαρίστες και μουσικούς στην Ελλάδα. Κάτοχος Bachelor’s και Master’s Degree από το Middlesex University, έχει δεκαετίες παρουσίας σε διάφορα είδη της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως Γιώτης Κιουρτζόγλου, Ελένη Καραίνδρου, David Lynch, Σταύρος Ξαρχάκος, Haig Yazdjian κ.α., και έχει εκτενή δισκογραφία τόσο με προσωπικά άλμπουμ όσο και σαν μουσικός.

* Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.