Την Sma Rag Da τη γνωρίσαμε το 2013 μέσα από το hit single της “Take your time” ως “Queen of the Surreal”, και είχε όλα εκείνα που αγαπάμε. Λίγο Alex Turner, λίγο Kate Nash, και πολλή, καλή και ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική ενέργεια. Με τραγούδια για τους ανθρώπους που πέφτουν από τον ουρανό, τους φανταστικούς μας φίλους και ένα σωρό ακόμη προσωπικές ιστορίες.

Aυτό το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα για να μας ξανασυστηθεί μέσα απο το καινούριο της, ανεξάρτητο άλμπουμ με τίτλο Wisdom Tooth. Ένα άλμπουμ το οποίο για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στη χώρα μας με ιστορίες απο την άβολη φάση ακριβώς μετά την εφηβεία, που δεν νιώθεις πια παιδί αλλά σίγουρα δε μπορείς να θεωρηθείς και ενήλικας, τη φάση αυτή που ωριμάζεις και “φρονιμεύεις”.

Παράλληλα, στο live θα απολαύσουμε και αγαπημένες διασκευές ενώ οι δύο καλλιτέχνες θα μας παρουσιάσουν μαζί το καινούριο τους πρότζεκτ με τίτλο Broken Greek (σπαστά ελληνικά) που παντρεύει την παραδοσιακή Ελληνική μουσική με την αισθητική του Λονδρέζικου broken beat. Μια απόπειρα “συμφιλίωσης” της νεολαίας με την παράδοση, την οποία τείνει να απαξιώνει.

Ένα “φρέσκο” live στο Roof Stage του gazarte.