Οι Ska Bangies θα ξεσηκώνουν το κοινό του ΚΟΟ-ΚΟΟ live music bar από την Πέμπτη 8 Απριλίου και κάθε Πέμπτη του μήνα, συντροφιά με εκλεκτούς Special Guests, σ’ ένα ska – reggae πάρτυ. Την 1η εβδομάδα στη σκηνή μαζί με τους Ska Bangies, θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η τζαμαϊκανή κουλτούρα συναντά τον Βob Marley και στήνει πάρτυ κάθε Πέμπτη στο ΚΟΟ-ΚΟΟ live music bar. Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις εμφανίσεις των special guests έχει ως εξής:

Πέμπτη 8 Απριλίου
Ska Bangies & Κωστής Μαραβέγιας
Special guest: Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο εγκέφαλος της μουσικής κολεκτίβας Maraveyas Ilegal που παίζει ένα πανηγυρικό μείγμα balcan folk, bossa nova και ska και μόλις πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους Welcome To Greece που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Πέμπτη 15 Απριλίου
Ska Bangies & Νικήτας Κλιντ
Special guest: Ο frontman του ανατρεπτικού συγκροτήματος Ρόδες σε μια σύμπραξη-έκπληξη μοιράζεται τους ίδιους προβληματισμούς αλλά και το ίδιο επαναστατικό συναίσθημα με τους νεαρούς Ska Bangies. Όλοι οι ταραξίες επί σκηνής.

Πέμπτη 22 Απριλίου
Ska Bangies & Looming Titties
Special guest: Οι Looming Titties είναι ένα pop-punk συγκρότημα από τη Ρόδο και έχτισε γερά τη φήμη του μέσα από τις επιτυχημένες συμμετοχές του στο Schoolwave. Το 2009 κυκλοφόρησαν το mini EP τους και μοιράστηκαν με τον κόσμο την εφηβική τρέλα τους με αμείωτη ζωντάνια.

Πέμπτη 29 Απριλίου
Ska Bangies & Μάρκος Κουμάρης (Locomondo)
Special guest: Ο Μάρκος Κουμάρης είναι ο τραγουδιστής των Locomondo, ενός 7μελούς σχήματος που στη μουσική του συνδυάζει τις επιρροές από τους ήχους της Καραϊβικής με τον ελληνικό στίχο, αλλά και στοιχεία από την ελληνική μουσική παράδοση.