Η six d.o.g.s records μετράει 6 μήνες ζωής και μαζί 6 κυκλοφορίες. Επί σκηνής την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 θα την γιορτάσουν οι Whereswilder, The East, Zebra Tracks και Felizol, όλες οι μπάντες του Markos series δηλαδή, ενώ στο χώρο θα στηθεί ένα pop-up shop με βινύλια, cd, κασσέτες και merch της six d.o.g.s records.

Η six d.o.g.s records είναι ο βενιαμίν της δημιουργικής οικογένειας του six d.o.g.s. Η Gilda και ο Markos έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, η μεν κινούμενη στον χώρο της σύγχρονης χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής, ο δε προσανατολισμένος στην οργανική φόρμα. Κοινό τους χαρακτηριστικό το προσεκτικά επιλεγμένο ρόστερ και η εκλεκτική αισθητική.

Από τότε μέχρι σήμερα μετρούν 6 κυκλοφορίες, που θεωρούν ότι αντιπροσωπεύουν επάξια τόσο την αρχική ιδέα πίσω από τη δημιουργία της six d.o.g.s records όσο και την ακμάζουσα νέα ελληνική σκηνή. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου οι Whereswilder, The East, Zebra Tracks και Felizol, όλες οι μπάντες του Markos series δηλαδή, θα βρεθούν επί σκηνής six d.o.g.s για μια γιορτή προς τιμήν των έως τώρα κυκλοφοριών του label. Xρέη DJ θα αναλάβουν οι Μάριος Μπούμπης και Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, ενώ στο χώρο θα στηθεί ένα pop-up shop με βινύλια, cd, κασσέτες και merch της six d.o.g.s records.

Whereswilder

Οι Whereswilder είναι ένα ψυχεδελικό ροκ κουαρτέτο. Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 στην Αθήνα και μέσα σε λίγους μήνες είχαν ήδη ηχογραφήσει το υλικό του πρώτου τους δίσκου “Yearling” σε παραγωγή Άλεξ Μπόλπαση. Γρήγορα δημιούργησαν buzz γύρω από το όνομά τους, που «πάτησε» πάνω σε εξαιρετικές live εμφανίσεις, πολλές από αυτές στο six d.o.g.s. Την άνοιξη του 2014 συμμετείχαν ως support act στο θριαμβευτικό sold out live των Planet Of Zeus στο Gagarin και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς ήταν ένα απο τα 24 συγκροτήματα που έλαβαν μέρος στο μνημειώδες «24 στο Τετράγωνο» που πραγματοποιήσε το six d.o.g.s στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Το ντεμπούτο album τους “Yearling” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015 από την six d.o.g.s records.

The East

Οι The East είναι μια μπάντα σύγχρονου, θορυβώδους, ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού rock & roll που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2014 από μουσικούς με ετερόκλητες καταβολές και μακρά θητεία σε σημαντικές μπάντες της αθηναϊκής indie σκηνής. Έκαναν το πρώτο τους καταιγιστικό live στο pre-event του Plissken Festival 2014 και ήταν ένα από τα 24 συγκροτήματα που συμμετείχαν στο «24 στο Τετράγωνο» που διοργάνωσε  το six d.o.g.s στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Το ντεμπούτο EP τους “Slo Mo/Tripoli” κυκλοφόρησε από την six d.o.g.s records τον Οκτώβριο του 2014.

Zebra Tracks

Τους βάφτισε το χειρότερο τραγούδι των Young Marble Giants. Είναι τέσσερις και τους αρέσει να μπλέκουν τους ήχους της post punk και της shoegaze. Το Silicone Valley/Borealis Fallacia ήταν το ντεμπούτο single τους που κυκλοφόρησε από την BuySomeRecords το 2006. Το 2007 ακολούθησε το ομώνυμο ΕΡ τους, ενώ το 2009 κυκλοφόρησαν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους “A Family Picture From…” με τη στήριξη της Sonic Playground. Η οικογενειακή αυτή φωτογραφία παίρνοντας τα εύσημα των κριτικών εγκαινίασε μία δημιουργική περίοδο τριών χρόνων για τις Ζέβρες τόσο για προσωπικά projects όσο και για συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλάι σε ονόματα όπως οι Placebo, Faith No More, Unkle, Yeasayer, Kaiser Chiefs, A Place To Bury Strangers, The Levellers, The Subways, Long Blondes, No Age, Good Shoes, Television Personalities, The Chap κ.α. Το φθινόπωρο του 2011 οι Zebra Tracks κυκλοφόρησαν τα singles ‘Isabelle Creeps’ και ‘Bicycles’ ενώ το LP “Collective Guilt” από την ανεξάρτητη Limited Fanfare (Miami, FL) και την UNDO αναστάτωσε ευχάριστα θαυμαστές και κριτικούς της μπλογκόσφαιρας το καλοκαίρι του 2012. Τον Μάϊο του 2014 κυκλοφόρησε το EP “Grains Of Sand”, προάγγελος του Waves. Το Waves κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την six d.o.g.s records.

Felizol

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε κινηματογράφο. Έχει σκηνοθετήσει τις μικρού μήκους ταινίες ΟΣΙΚΙ, Goal, Φωταγωγός, Τούγκο Τούγκο και τη μεγάλου μήκους Νορβηγία. Έχει γράψει μουσική για ταινίες όπως η Τετάρτη του Γιάννη Αλεξίου, Η Αιώνια Επιστροφή Του Αντώνη Παρασκευά της Ελίνας Ψύκου και η Ιστορία 52 του Αλέξη Αλεξίου. Δισκογραφεί με το ψευδώνυμο Felizol. Ανάμεσα στις κυκλοφορίες του είναι οι: Νορβηγία OST (six d.o.g.s records 2015), Felizol & The Boy / Like Cannibal Father Like Cannibal Son (Οptimo Music 2014), Πάρνηθα (Sportex Audio 2013), Mary & The Boy – Felizol / Timemachine (Inner Ear Rec. 2009), Birthdays (Puzzlemusik 2009)