Η Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης πάει διακοπές και παρουσιάζει στο Fotis Art café, στη Νάουσα της Πάρου την έκθεση του Μίλτου Μιχαηλίδη, η οποία είναι γεμάτη από… σημειώσεις για ένα νησί.

Η Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης πάει διακοπές και παρουσιάζει στο Fotis Art café, στη Νάουσα της Πάρου την έκθεση του Μίλτου Μιχαηλίδη, η οποία είναι γεμάτη από… σημειώσεις για ένα νησί.


Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 21 Ιουνίου έως τις 29 Οκτωβρίου, καλύπτοντας όλη την τουριστική σεζόν, ώστε να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν οι επισκέπτες του νησιού.


Το Fotis Art café είναι μία δημιουργία του Φώτη Μέλλιου και βρίσκεται στο λιμανάκι του Αη Δημήτρη-Μπουκαδούρα στην Νάουσα της Πάρου. Φυσικά πρόκειται για ένα café, το οποίο λειτουργεί παράλληλα και σαν χώρος τέχνης.


Φέτος είναι η τέταρτη συνεχή χρονιά που συνεργάζεται με την Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης.


Η περσινή χρονιά έκλεισε επιτυχώς με την έκθεση του Anton και της Μαρίας Γρηγοριάδη, και φέτος το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ η Μαρία Δημητριάδη (Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης) και ο Φώτης Μέλλιος (Fotis art café) θα παρουσιάσουν έργα του Μίλτου Μιχαηλίδη.


Ο Μίλτος Μιχαηλίδης στην τελευταία δουλειά του με τον τίτλο «Σημειώσεις για ένα νησί» με πέντε ζωγραφικά έργα και μια κρεμαστή εγκατάσταση στο Fotis art cafe της Πάρου αναπτύσσει τις εντυπώσεις του από το συγκεκριμένο νησί σαν ένα είδος νέου περιηγητή.


Μόνο που πρόκειται για εντυπώσεις κλεμμένες αφού ουσιαστικά το σύνολο της έκθεσης προέρχεται από επεξεργασμένες εικαστικά πληροφορίες, φωτογραφίες και εικόνες που ο καλλιτέχνης βρήκε στο διαδίκτυο, σε ταξιδιωτικούς οδηγούς και σε βιβλία. Πρόκειται με λίγα λόγια για την καταγραφή ενός ταξιδιού που δεν έγινε ποτέ.


Μια σκέψη πάνω στον τρόπο που ο σημερινός άνθρωπος συλλέγει εντυπώσεις και βγάζει συμπεράσματα από τον κόσμο που τον περιβάλλει.


Info
Σημειώσεις για ένα νησί
Διάρκεια έκθεσης: 21 Ιουνίου έως 29 Οκτωβρίου 2008
Ώρες λειτουργίας 10:00 – 03:00 π.μ
Fotis art café – Φώτης Μέλλιος,
Aγιος Δημήτρης – Μπουκαδούρα, Νάουσα Πάρος Tηλ: 6944426431
www.medusaartgallery.com