Ο πολυχώρος CAMP παρουσιάζει στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Back to Athens» την έκθεση με τίτλο Siga-siga (σιγά-σιγά) από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 30 Μαΐου 2012.

Σιγά-σιγά langsam-langsam, με την ησυχία μας. 14 σύγχρονοι καλλιτέχνες από την Αυστρία κάποιοι μέλη του Kuenstlerhaus της Βιέννης (οίκου των καλλιτεχνών) που γιόρτασε τα 150 χρόνια του συναντώνται στην Αθήνα στο CAMP!

«σιγά-σιγά» Μια φράση που σε εποχές στασιμότητας ακούγεται προκλητική. Σήμερα που η ταχύτητα παίζει τον πρωταρχικό ρόλο και ο χρόνος γίνεται σχετικός η ανυπακοή στις ταχύτητες προβοκάρει. Οι καλλιτέχνες καλούνται να σχολιάσουν τον χρόνο και την ταχύτητα αναφορικά με την κεκτημένη καλλιτεχνική δυναμική του ενάμιση αιώνα της ύπαρξης του Kuenstlerhaus.

Φωτογραφία, ζωγραφική, video, media-art, animation, αντικείμενα και εγκαταστάσεις τοποθετούνται εύστοχα στο θέμα, άλλα σκωπτικά, άλλα με σοβαρότητα ή με παιγνιώδη διάθεση, άλλα πάλι θέτοντας ερωτήματα.

Την έκθεση επιμελείται η Eva Hradil σε συνεργασία με το Kuenstlerhaus

Την έκθεση υποστηρίζει η Αυστριακή πρεσβεία και το Υπουργείο Πολιτισμού της Αυστρίας.

Συμμετέχουν: AminaBroggi, MariaBussmann, Babsi Daum, Christian Eisenberger, Anna Gerlitz, Georg Lebzelter, Gue Schmidt, Deborah Sengl, Hubert Sielecki, Horst Stasny, Evelin Stermitz, Robert Svoboda, Christoph Urwalek, Natalia Weiss