Ένα νεανικό και ζωηρό δίδυμο ηθοποιών ζωντανεύει έξι ιδιαίτερους χαρακτήρες, μέσα από μια σπαρταριστή και επίκαιρη κωμωδία, το SHOW S 6 …

Το γέλιο βλάπτει σοβαρά την υγεία σας; Πάσχετε από χρωματοφοβία; Σας προκαλεί κατάθλιψη να περνάτε καλά; Η γνωριμία με έξι ξεχωριστούς χαρακτήρες σας τρομάζει; Ή μήπως σας μελαγχολεί το τραγούδι; Τότε δεν πρέπει να έρθετε στο SHOW… S’6.

Στο θέατρο ΡΑΓΕΣ στον Κεραμεικό τραγούδι και πρόζα εναλλάσσονται με ένα γρήγορο ρυθμό, αποκαλύπτοντας τι κοινό έχουν ο Αντώνης που βλέπει έναν φανταστικό αδελφό, το μελαγχολικό κοριτσάκι – δολοφόνος, ένας πολιτικός χωρίς αιτία, ένας γκέι επαναστάτης με αιτία, μια ξεπεσμένη σταρ και μια τρελή επιστήμονας.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε στιγμές σκληρής σάτιρας για τους πολιτικούς, τη showbiz, τους νεοέλληνες, το εκπαιδευτικό σύστημα, τις δραματικές σχολές και τη σύγχρονη οικογένεια.

Όλα στο SHOW.. S’6, την Παρασκευή 22 Ιουλίου και το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 21.30 στο θέατρο ΡΑΓΕΣ, Κωνσταντινουπόλεως 82, στον Κεραμεικό στο πλαίσιο του 1ου Διαγωνιστικού Φεστιβάλ.

Παίζουν: Γιώργος Γεροντιδάκης και Μαριάννα Φουσκάκη

Κείμενα- Σκηνοθεσία:
Άλκης Σδούγκος (ALMA TEAM)