Το Κέντρο Χορού Ακροποδητί παρουσιάζει το σεμινάριο φωτογραφίας Basic photography (level 2), με τον Daniel Santos.

Σε διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, θα μάθουμε να βελτιώνουμε τις φωτογραφίες μας χρησιμοποιώντας τους κανόνες σύνθεσης, κατανοώντας το φως, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε το φλας και να επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή.

Βασική γνώση της χειροκίνητης λειτουργίας (manual mode) είναι απαραίτητη. Οι συμμετέχοντες την 1η μέρα μπορούν να φέρουν σε USB stick 3 φωτογραφίες για αξιολόγηση.

Για το σεμινάριο θα χρειαστείτε μία φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα χρήσης χειροκίνητης λειτουργίας (manual mode)
 
* Η τέταρτη συνάντηση σε εξωτερικό χώρο για πρακτική, θα οριστεί μέσα στο σεμινάριο
 
O Daniel Santos Megina είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Έχει επίσης πτυχίο Επιστημών Οικονομίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της Επιστημονικής και Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.

Εργάζεται ως καθηγητής φωτογραφίας στη σχολή φωτογραφίας “Madphoto” και συνεργάζεται με έντυπα περιοδικά όπως το “MuyInteresante”, “Supefotodigital” και το blog “foto24blog”. Εργάζεται επίσης ως ανεξάρτητος φωτογράφος για editorials, εκθέσεις, καθώς και στο χώρο της διαφήμισης, και ως ομιλητής σε συνέδρια φωτογραφίας για το Υπουργείο Ανάπτυξης στην Ισπανία. Επιπλέον, γράφει κριτικές και κάνει δοκιμές για φωτογραφικές μηχανές.

Ο Daniel έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις για το έργο του, όπως: Technology and Photography / City of Alcobendas (1ο βραβείο), Photographic Prize / Marbella / By civic, Madrid City and Patrimony Photographic contest, Mont photo contest 2011.

www.danielsantosmegina.com