«Κάθε ταξίδι έχει μυστικούς προορισμούς που ο ταξιδιώτης δεν γνωρίζει» συνήθιζε να λέει ο Αυστροεβραίος φιλόσοφος Martin Buber και η αλήθεια είναι πως τη στιγμή εκείνη που ετοιμάζουμε τη βαλίτσα μας, ελάχιστα γνωρίζουμε για όλα όσα ανεπάντεχα θα συναντήσουμε στον προορισμό μας.

Πάντοτε όμως, θα υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που ο ταξιδιώτης θέλει να γνωρίζει πως θα ικανοποιήσει, όταν επιτέλους φτάσει στον προορισμό του. Για παράδειγμα, το ξενοδοχείο του. Σίγουρα το έχει «τσεκάρει» από τη διαδικτυακή πλατφόρμα, ώστε να γνωρίζει πόσο κοντά είναι στα μέσα μεταφοράς που θα τον εξυπηρετήσουν.

Επίσης, οι χάρτες με τα αξιοθέατα και τα highlights του κάθε προορισμού. Μάλιστα, οι περισσότεροι φροντίζουν να τσεκάρουν τον καιρό για να προγραμματίζουν τις δραστηριότητές τους –ειδικά τους χειμερινούς μήνες αυτό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Όλα τα παραπάνω, ο σύγχρονος ταξιδιώτης θέλει να τα κάνει από το κινητό του. Θέλει να χρησιμοποιεί το smartphone του με την ίδια ευκολία που το κάνει στην Ελλάδα. Το κινητό μας τηλέφωνο είναι η προέκταση του εαυτού μας, η σύνδεσή μας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Και, φυσικά, δεν αρκεί μόνο η δυνατότητα της τηλεφωνίας ή των μηνυμάτων, αφού όλοι θέλουν να μοιραστούν τις στιγμές από τα ταξίδια τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στα social media.

Ακριβώς αυτές τις ανάγκες καλύπτει η COSMOTE με την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass!

H υπηρεσία COSMOTE Travel Pass επεκτάθηκε σε νέους προορισμούς και πλέον διατίθεται σε 108 χώρες σε όλο τον κόσμο, δίνοντας στους συνδρομητές COSMOTE τη δυνατότητα να καταναλώνουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του προγράμματός τους για εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα ή για κλήσεις εντός της χώρας περιαγωγής στην οποία βρίσκονται, να καταναλώνουν τα δωρεάν ΜΒ του προγράμματός τους για πλοήγηση στο Internet, να χρησιμοποιούν τα δωρεάν SMS του προγράμματός τους για την αποστολή SMS προς όλους τους προορισμούς, αλλά και να δέχονται δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις.

Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται με μια επιπλέον ημερήσια χρέωση, ανάλογα με την χώρα που επισκέπτονται οι συνδρομητές (Pass A & B) και μόνο για τις ημέρες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρήση των υπηρεσιών roaming εκτός Ελλάδας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας την ανάγκη των ταξιδιωτών να συνομιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή με τους συνεργάτες τους, και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αξιοποιώντας τα mobile data και τις υπηρεσίες φωνής του προγράμματός τους όσο βρίσκονται στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό, ότι την τελευταία τετραετία, η χρήση mobile data στο roaming διπλασιάζεται σταθερά κάθε χρόνο!

Η COSMOTE έχοντας συνεργασία με πάνω από 450 δίκτυα παγκοσμίως, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής στους συνδρομητές της και στις πέντε ηπείρους. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο κόστους, διατίθεται δωρεάν η υπηρεσία Roaming Data Limit, που με βάση τις ανάγκες του κάθε συνδρομητή, θέτει ανώτατα όρια χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, στα συνεργαζόμενα δίκτυα, σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και τις τιμές ανά γεωγραφική ζώνη εδώ: www.cosmote.gr

Περσσότερος χρόνος ομιλίας από το εξωτερικό, περισσότερες φωτογραφίες, ίσως και περισσότερα επαγγελματικά e-mails… μας περιμένουν όλους από 108 διαφορετικούς προορισμούς του εξωτερικού. Το COSMOTE Travel Pass ήρθε για να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε για τον τρόπο που επικοινωνούμε στο εξωτερικό!