Η κινηματογραφική ομάδα που δημιούργησε τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους Το Μπαλόνι, e-Social και White Collar βρίσκεται στο στάδιο προ-παραγωγής της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας της με τίτλο “Scopophilia” και ζητά τη βοήθειά σας!

Η υπόθεση της ταινίας αφορά τον Αλέξη, ο οποίος γίνεται άθελά του μάρτυρας ενός φόνου μέσω του υπολογιστή του. Θα μπορέσει να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο ή θα πιαστεί και ο ίδιος στην παγίδα του; Το συγκεκριμένο project είναι no-budget, αλλά οι ανάγκες του είναι πολλές. Για αυτό το λόγο, η ομάδα παραγωγής έχει δημιουργήσει μία καμπάνια συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) ώστε ο καθένας να μπορεί να συνεισφέρει στο εν λόγω εγχείρημα.

Το συγκεκριμένο suspense thriller μεταφέρει το δημοφιλές θέμα της ηδονοβλεψίας του οπτικοακουστικού μέσου στο σήμερα. Θέλοντας να υπάρχει πειραματισμός με καινούργιες μορφές αφήγησης, το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα το παρακολουθεί ο θεατής μέσω των οθονών ηλεκτρονικών υπολογιστών των ηρώων της. Το μεγαλύτερο ποσοστό της δράσης θα εξελίσσεται μέσα από video κλήσεις, διαδράσεις στα social media, αλλά και ηδονοβλεπτικής παρακολούθησης μέσω του διαδικτύου.  Για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο εγχείρημα, χρειάζεται αρκετή επεξεργασία αλλά και το απαραίτητο κεφάλαιο μέσω της καμπάνιας του crowdfunding που θα μπορέσει να διευκολύνει την ομάδα να επιτύχει τον στόχο της.

Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους βασικούς ρόλους είναι οι: Τζόυς Ευείδη, Κωνσταντίνος Λιάρος, Νικίας Φονταράς, Ηλέκτρα Καρτάνου και Ελένη Θυμιοπούλου. Το cast επίσης θα πλαισιώνεται και από τους Θάνο Φερετζέλη, Ματίνα Κουλουριώτη και Στέλλα Νούλη.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου και Ναταλία Λαμπροπούλου

Σενάριο – Σωτήρης Πετρίδης

Παραγωγή – Σωτήρης Πετρίδης, Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου και Δημήτρης Τσακαλέας

Διεύθυνση Φωτογραφίας – Θανάσης Κωνσταντόπουλος

Μοντάζ – Τάνια Ναναυράκη

Ομάδα VFX – Γιώργος Κετσιακίδης, Σμαρώ Σαχπαζίδου και Παύλος Λύγουρης

Ομάδα Ήχου – Αποστόλης Μπαρουξής, Αναστάσης Πετρέλης και Δήμητρα Μαργαριτίδου

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία – Μαρία Καβαλιώτη

Μακιγιάζ – Σοφία Βουλαλά

Executive Producers – Λήδα Σταυρακάκη και Μπέττυ Τριανταφυλλίδου

Βοηθός Φωτογραφίας – Μιχάλης Παλαμάς

Βοηθός Σκηνογραφίας – Τατιάνα Νικολαΐδου

Καμπάνια Crowdfunding: http://igg.me/at/scopophilia/x/5825621

Facebook Page: https://www.facebook.com/scopophilia.film/