Το πιο exclusive party της χρονιάς έρχεται… λίγο πριν το τέλος του 2010. Στις 24 Δεκεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας  και πιο συγκεκριμένα, σε

έναν από τους καλύτερους  χώρους για party, στο Blend, guest Dj’s  από το εξωτερικό και vip party lovers θα χορεύουν μέχρι το πρωί σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Απίστευτη Dance μουσική, ελεύθερη κατανάλωση και η πιο όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα που έχετε ποτέ συναντήσει στις βράδυνες σας εξορμήσεις…

To κοινό θα αναλάβουν να προετοιμάσουν οι Christo A. και Steve με ένα μοναδικό back2back set up. O Christo A. έχει απόσπάσει τις καλύτερες κριτικές από ξένους Dj’s (Τimo Maas, Guy Z, Martin Roth, Nick Warren) για την τεχνική του και για τον τρόπο που ξέρει να απογειώνει το κοινό με  mainstream μουσικές επιλογές ενώ o Steve μέλος της γνωστής ομάδας “Hospital” θα έχει το ρόλο να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη με Deep tech sound ήχους.

Στη συνέχεια στα deck θα ανέβει ο guest DJ της βραδιάς, Martin Roth (Germany). O παραγωγός και remixer μεγάλων επιτυχιών του Τiesto, Paul Van Dyk και Van Buren έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό set up τους λάτρεις της House – Deep tech και Trance μουσικής. 

Ένα μοναδικό dj set από τον resident του ministry of sound. Έχει κατακτήσει την κορυφή με remix του στο BEATPORT και το 2008 στέφθηκε με την κορώνα των καλύτερων μαζί με τον ERIC PRYDZ και DEDMAU5. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 16 Νο1 στα top 10 της παγκόσμιας dance σκηνής.

Με επιτυχίες όπως το remix “Shining Star” του Cj Stone  και το “Losing Gravity”  του Barlett Bros και πολλά άλλα τα οποία τον καθιέρωσαν σε έναν από τους κορυφαίους remixer της ηλεκτρονικής σκηνής (Τοp trance artist 2008).

Στη συνέχεια … διότι έχει και συνέχεια θα ανέβει στα Deck μέχρι το πρωί ο Captain Theo (UK / Canada) o οποίος με το γνωστό του progressive tech/trance style, για το οποίο τον έχει αγαπήσει η νύχτα της Αθήνας, θα ανεβάσει την ένταση στα ύψη.