Όλος ο κόσμος του Sani Resort τώρα στο κινητό σας. Οι παραλίες, η φύση, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ και τα εστιατόρια, τα τρία spa, τα φεστιβάλ, ο υγρότοπος της Σάνης και η κοσμοπολίτικη μαρίνα με τα πολυτελή καταστήματά της είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα ώρα για να τα εξερευνήσετε.

H καινοτομία του:

In-room dining: επιλογή απευθείας παραγγελίας φαγητού στο δωμάτιο. Με μία κίνηση και με την άνεση σας, μπορείτε να μπείτε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας, να δείτε το μενού και να κάνετε την παραγγελία σας από το κινητό σας μέσω App. Χάρτης με όλες τις τοποθεσίες των χώρων. Επιλέξτε τον προορισμό σας οπουδήποτε στο Sani Resort και αφήστε τον χάρτη του App να σας καθοδηγήσει.

 

Είτε είστε πελάτης του Sani Resort είτε επισκέπτης, ή απλά σχεδιάζετε τη διαμονή σας, το νέο app θα γίνει ο απόλυτος οδηγός των διακοπών σας. Το Sani Resort App έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας ξεναγήσει με πρακτική ευκολία στις εγκαταστάσεις του resort καθώς και στο “ημερολόγιο εκδηλώσεων’’ που πραγματοποιούνται στη Σάνη κάθε σεζόν.

 

Επιπλέον, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μοιραστείτε την εμπειρία των διακοπών σας στο Sani Resort με όλους τους φίλους σας στο Facebook, το Twitter, το Flickr και το Pinterest. Τέλος, μέσω της επιλογής του Push Messaging μπορείτε να μένετε πάντα συντονισμένοι σχετικά με τις ειδικές προσφορές μας, τις εκδηλώσεις αλλά και τις καθημερινές προτάσεις για κάθε τι που μπορείτε να κάνετε.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sani Resort App απο τα επισυναπτόμενα QR Codes, καθώς και από τα παρακάτω links:

App Store: https://itunes.apple.com/gr/app/saniresort/id658238244?mt=8

 GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.startweboutsourcing.SaniResort&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zdGFydHdlYm91dHNvdXJjaW5nLlNhbmlSZXNvcnQiXQ