Οι ROT επιστρέφουν στο An Club με το γνωστό τους heavy ήχο όπου θα παρουσιάσουν ολόκληρο το The Time Has Come και όχι μόνο… Μαζί τους οι Maplerun και οι Trigger. Η φιλοσοφία και το πάθος των ROT για την μουσική που αγαπούν και παίζουν  εκφράζεται μέσα από τις συνθέσεις και τα τραγούδια τους και στην καινούργια τους παραγωγή. Ο Axiotis (Vocals), ο Nefton (Drums), o Apostle (Bass), o Keymon (Guitar) και ο Buttons (Dsp-Fx) θα εμφανιστούν την Πέμπτη 19 Μαρτίου, φέρνοντας μαζί τους τραγούδια με τον άρτιο ήχο, την προσωπικότητα και το μοναδικό ύφος των ROT.

Μαζί τους αυτή τη φορά και οι Maplerun, η μπάντα από την Αθήνα που συνδυάζει το Nu Metal με το Modern/Alternative Rock. Δυνατές κιθάρες, Nu Rock αποχρώσεις και μεταλλικές μελωδίες των 00\’s είναι οι βασικοί κανόνες των Maplerun που έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους “House On Fire” του οποίου την παραγωγή εκτέλεσε ο Buttons (ROT) και επιμελήθηκαν οι ίδιοι.

Η συναυλία θα συμπληρώνεται από τους Trigger που με επιρροές όπως hardcore, progressive, death, thrash, punk, southern, αποτελούν μια γνήσια και σύγχρονη πρόταση στον σκληρό ήχο με τη μουσική τους να χαρακτηρίζεται ως \”bang your head\” μουσική.