Η ADaM Productions σε συνεργασία με τους Σαλτιμπάγκους παρουσιάζει και στην Αθήνα στο θέατρο Πόρτα, το εξαιρετικό έργο του Tom  Stoppard για τον έρωτα, την επανάσταση και τη μουσική.

Τι σχέση έχει ο Μικ Τζάγκερ με τον Λένιν; Τι συνδέει τον Σύντ Μπάρετ με το Θεό Πάνα; Τι ενώνει την ποίηση της Σαπφώς με τους Πινκ Φλόιντ; Ποια η σχέση του Rock ‘n’ Roll με την επανάσταση;

Τα ερωτήματα απαντώνται επιτυχώς από τον Tom Stoppard, ένα από τους μεγαλύτερους σύγχρονους θεατρικούς συγγραφείς, μέσα από το τελευταίο του έργο με τίτλο απλά Rock ‘n’ Roll…

Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια των Pink Floyd, Bob Dylan, Rolling Stones, Velvet Underground, U2, John Lennon, Guns `n Roses, Grateful Dead, Beach Boys και Syd Barrett.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Κοτανίδη, η μετάφραση του Σεραφείμ Βελέντζα, τα σκηνικά του Αντώνη Δαγκλίδη, τα κοστούμια της Κλερ Μπρέϊσγουελ, η δημιουργία video του Ανδρέα Αποστολίδη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αιμιλία Βάλβη, Γιάννης Δρίτσας, Εύα Κοτανίδη, Γιώργος Κοτανίδης, Σταύρος Μερμήγκης, Στέλλα Μπαλωμένου, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Βασίλης Παπαδημητρίου, Βαγγέλης Ρόκκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Ίρις Χατζηαντωνίου.