Επηρεασμένοι από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, το Rock for Life αποχαιρετά το 2008 με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ Rock & Heavy Metal την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008, στο Revenge of Rock, ενισχύοντας το σύλλογο Πίστη…

Το Rock for Life είναι μια παρέα νέων με πάθος για τη ζωή… ένα project που ξεκίνησε στις 18 Μαΐου 2007 και μέσα σε λίγες ημέρες κέρδισε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη πολλών και νέων ατόμων.

Τι είναι αυτό το project; Μια έκφραση ανθρωπιστικών και κοινωνικών ανησυχιών όπου με τη διοργάνωση συναυλιών, party και άλλων events στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ανθρώπων με ιδιαίτερες ανάγκες και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Στα πλατώ Δημήτρης Σειρηνάκης (Rock Hard), Αλέξανδρος Ριχάρδος (Rockmachine.gr) και Μανώλης Μαύρος (Emotion Art Entertainment & Music Ltd.)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Βλάχος και εκπρόσωποι θα δώσουν το παρόν στο Revenge of Rock και θα είναι στη διάθεση όλων για να δώσουν πληροφορίες και να ενημερώσουν για τις δραστηριότητες του συλλόγου.