Η Βάλια Σαλαμαστράκη, συμμετέχει στην έκθεση τέχνης Rendez – Vous Des Arts, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 7 Δεκεμβρίου 2008, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, προσκαλώντας το κοινό σε μια περιήγηση στον μαγευτικό κόσμο της γυναίκας.

Η Βάλια Σαλαμαστράκη, αποφοίτησε πρόσφατα από τις ειδικότητες γραφιστικής και 3D Anination του ΙΕΚ Δομή, έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις και διακρίσεις σε διαγωνισμούς. Η τελευταία της διάκριση αφορά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό Hearts in Athens 2008 του Δήμου Αθηναίων, με θέμα όνειρο στην ουτοπία του αύριο….

Η έκθεση Rendez-Vous Des Arts, που διοργανώνεται από την GeneralBazaar, είναι ένα μοναδικό γεγονός που αποτελεί καινοτομία στον χώρο των εκθέσεων τέχνης κι ένα κόμβο καλλιτεχνικής συνάντησης και πολιτιστικής ενημέρωσης.

Για τέσσερις ημέρες, ο εκθεσιακός χώρος μετατρέπεται σε ζωντανό οργανισμό με παλμό, όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες όπως live art performances, διαγωνισμοί, σεμινάρια και ομιλίες γύρω από την τέχνη. Στην έκθεση συμμετέχουν 200 καλλιτέχνες, από τον χώρο της ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, χειροτεχνίας, ψηφιακής τέχνης, των comics και των graffiti.