Το πρώτο μας «Ραντεβού με τα GR80s» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Μοιραστήκατε μαζί μας τις αναμνήσεις σας φέρνοντας τα προσωπικά σας αντικείμενα: ρούχα, παιχνίδια, σχολικά είδη, περιοδικά, φωτογραφίες και πολλά-πολλά ακόμα. Η συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και σας ευχαριστούμε! Μας εμπιστευτήκατε περισσότερα από 200 αντικείμενα, τα οποία από τις 25 Ιανουαρίου θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης!

Η συλλογή αντικειμένων συνεχίζεται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Για εσάς που θέλετε να γίνετε μέρος της έκθεσης η συλλογή αντικειμένων συνεχίζεται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, από τις 17:00 ως τις 20:00, και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από τις 12:00 ως τις 18:00. Η ομάδα των GR80s θα βρίσκεται στον 2ο όροφο του INNOVATHENS, του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2), για να παραλάβει και να καταγράψει τα δικά σας αντικείμενα για τη συλλογή ή μπορείτε να κλείσετε ραντεβού καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή με το Γιώργο Μαρκατά – Υπεύθυνος Συλλογών και Εκδόσεων – ηλεκτρονικά στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 213 0109300 (εσωτ. 114) για να δώσετε το δικό σας «Ραντεβού με τα GR80s» και να φυλάξουμε τις δικές σας αναμνήσεις.

Σχετικά με την έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη»

Η ιστορική-πολιτιστική-αναβιωτική έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» διοργανώνεται, από τις 25 Ιανουαρίου ως το Μάρτιο του 2017, από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε σύμπραξη με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Στόχος της έκθεσης είναι η ανασύσταση της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής της δεκαετίας του ‘80 μέσα από 4.000 διαδραστικά εκθέματα, 4 θεματικές ενότητες, 13 περίπτερα, σπάνιες φωτογραφίες, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες από 30 παράλληλες εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε εδώ.