Το φεστιβάλ για την ελληνική σκηνή που γίνεται θεσμός επιστρέφει!

Το Rainy Fest σχεδόν ένα χρόνο μετά το πρώτο πολύ επιτυχημένο φεστιβάλ επιστρέφει τη Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, στον… τόπο του εγκλήματος, τη Μαύρη Τρύπα,  για ένα πάρτυ – προπομπό του καλοκαιριού! Οι Kazoo, οι Λουδίας και οι Marvel Zeroes φέρνουν το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, με τους ροκ, σκα και μπάλκαν ήχους τους να γεμίζουν τον αέρα της πόλης! Warm up & after party dj sets από τους παραγωγούς του σταθμού.

Ο Summer Rain, συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε το χειμώνα του ’13, μεγαλώνει, εδραιώνεται ως ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ελληνικά web radios και υποστηρικτές της ελληνικής σκηνής, το καλοκαίρι ετοιμάζεται να βγει στα gr και το γιορτάζει με τους φίλους του!

Το 3pointmagazine.gr αποτελεί ένα περιοδικό πόλης που αναζητά τις ιστορίες των ανθρώπων της, πού διασκεδάζουν και τι σκέφτονται. Το περιεχόμενό του αφορά την Κοινωνία, την Τέχνη και τον Αθλητισμό, με εστίαση σε νέα εγχειρήματα και νεανικές πρωτοβουλίες. Πριν λίγο καιρό γιόρτασε τα 3 χρόνια του, με ένα επιτυχημένο πάρτυ.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

Kazoo

Η 7μελης μπάντα που δένει balkan, ska και reggae ήχους με κοινό σημείο τους την ενέργεια των live. Πλέον και μετά από σχεδόν 4 χρόνια ύπαρξης του σχήματος και πάρα πολλών live ανά την Ελλάδα, ο πρώτος δίσκος έχει μπει στην τελική ευθεία. Χαρακτηριστικό ύφος στα κομμάτια τους δίνει το πάντρεμα του παραδοσιακού βιολιού με το σαξόφωνο, πλαισιωμένα από το δυναμικό ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας και του rhythm section.

Λουδίας

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη. Το 2000 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Λουδίας”, ενώ το 2004 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τίτλο “Οι Σαλαμάνδρες Δεν Χορεύουν Σέικ”.Το 2009 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος των Λουδίας με τίτλο “Εντεχνίλα”. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν τη νέα δουλειά τους ενώ παράλληλα εμφανίζονται σε γνωστά στέκια της πόλης.

Marvel Zeroes

Οι Marvel Zeroes είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock group της Θεσσαλονίκης, που μετρά δεκάδες live εμφανίσεις στην 6ετή πορεία του. Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album, μέσα από το οποίο ξεχωρίζει το τραγούδι ” Human… right?”. που κυκλοφορεί ήδη από την Phonograph, στην συλλογή τραγουδιών ενάντια στο φασισμό με τίτλο” Μια απάντηση”. Πέρα από το προσωπικό τους υλικό, το ρεπερτόριό τους συνδυάζει χαρακτηριστικές στιγμές της εναλλακτικής rock σκηνής του χτες και του σήμερα.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτυ! Εσύ θα λείπεις;