Η περίφημη μετά-punk κολλεκτίβα ξανάρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά όλα εκείνα τα τραγούδια που έκαναν το όνομά της συνώνυμο της μουσικής πρωτοπορείας, στα τέλη των 70\’ s και τις αρχές των 80\’ s, μαζί και ολοκαίνουρια κομμάτια από το τελευταίο album Vapour Trails.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού σταθερή και αδιαμφισβήτητη, ίσως γιατί τα κομμάτια τους, όπως τα No Tears, Jinx, 59 to 1, Some Guys, This Beast, Atlantis και πολλά ακόμη, κινούνται στο πνεύμα της αντισυμβατικότητας, που βρίσκει πάντα θερμούς υποστηρικτές. Το γεγονός ότι δεν τα έπαιζαν live σχεδόν ποτέ (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δημιούργησε μία μεγαλύτερη επιθυμία στον κόσμο να τα ακούσει.

Στην περίπτωση, όμως, της επικείμενης εορταστικής τους εμφάνισης δεν θα μπορούσαν να λείψουν με τίποτα τέτοια κομμάτια. Το set ενός 30th Anniversary Show – στην ουσία, ενός Greatest Hits Show – έχει σκοπό να πραγματοποιήσει μια αναδρομή σε ολόκληρη την πορεία του συγκροτήματος και αυτό θα κάνει.

Στη σκηνή του Gagarin, την ίδια βραδιά, θα απολαύσουμε και τους Your Hand In Mine, από τη συμπρωτεύουσα. Οι Your Hand In Mine είναι ένα ντουέτο, αποτελούμενο από τον Μάνο Μυλωνάκη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο από τη Θεσσαλονίκη, που χαρακτηρίζεται από υπέροχες ηλεκτρονικές μελωδίες, ενώ κέρδισε και τις καλύτερες εντυπώσεις όταν άνοιξε τη συναυλία του Max Richter, τον περασμένο Απρίλιο στο Gagarin 205.

Info
Tuxedomoon
Your Hand In Mine
Σάββατο 3 Νοεμβρίου
Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ Αττική
Τηλέφωνο: 210 8547600-1
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00
Προπώληση εισιτηρίων προς 25 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς/τηλ.: 210 3608366)
Τηλεφωνικές κρατήσεις (μέσω πιστωτικής κάρτας) στο 801 11 60000 (από σταθερό) και το 210 6786000 (από κινητό)