Οι Psychic Stigma για άλλη μια φορά ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, θα μας παρουσιάσουν όλα τα τραγούδια από το καινούργιο τους album Scissor Garden.

Οι Psychic Stigma θα μας  ταξιδέψουν με τις μαγευτικές μελωδίες τους, σε άλλους κόσμους πιο αθώους από το πραγματικό που ζούμε τώρα. Σχηματίστηκαν από τον Άγγελο Κυπριανό και τον Θοδωρή Χριστοδούλου τον Οκτώβρη του 2006. Ο ήχος της μπάντας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατμοσφαιρική rock μουσική.

Οι Psychic Stigma είναι μια ενεργή μπάντα με πολλές live εμφανίσεις και το πρώτο τοus album με τίτλο Scissor Garden ηχογραφήθηκε το Δεκέμβριο του 2007. Tο πρώτο τους album κυρίως χαρακτηρίζεται ως Rock Opera, αλλά περιλαμβάνει επίσης στοχεία gothic, country και power pop.

Ο δίσκος Scissor Garden δημιουργήθηκε από τους: Άγγελο Κυπριανό, Κώστα Σκεντέρη, Όμηρο Παπαδόπουλο και Θοδωρή Χριστοδούλου και περιλαμβάνει τα τραγούδια: Prince of this night, Make it happen ,Stay alive, Blood angels, Today we try ,My Angel ,Homesick, Breeze, Evergrave ,Dreamcatcher