Αμέσως μόλις τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση της χρονιάς που φεύγει θα ανοίξουμε τις πόρτες μας και θα υποδεχτούμε το ’20 που θα πατήσει το ποδαράκι του, με πρωτοχρονιάτικο πάρτυ και μουσικές άκρως χορευτικές από τον φανταστικό Timewarp – Angelos Stoumbos, με Quilombo band σε ρυθμούς ξεσηκωτικούς για να πάει καλά η χρονιά αλλά και τους συντονιστές των εργαστηρίων του Quilombo (Νέλλη Πουλοπούλου, Μπίλυ Μουραγιάν, Αλίκη Ευγενίου, Γιώργος Χρηστάκης, Dauda Conteh και Κοσμίν Σπίνου με τους μαθητές τους) επί σκηνής σε μια γιορτινή συνεργασία με αφρο ρυθμούς και πολύ χορό..

Φέρτε λοιπόν και τα δικά σας ποδαράκια για να χορέψουν μαζί μας!! Θα είμαστε εκεί με γκλιτερ φτερά και πούπουλα και ότι άλλο μας προκύψει.. Λόγω της ημέρας βεβαίως βεβαίως…

Ο Timewarp (οι γονείς του ακόμα τον φωνάζουν Άγγελο Στούμπο) είναι ένα ακόμη παράδειγμα καλλιτέχνη, στην προκειμένη περίπτωση μουσικού, παραγωγού και Dj που ξεκίνησε να ασχολείται και να συνθέτει δίκη του ηλεκτρονική μουσική από το 1989. Με κομμάτια του να συμπεριλαμβάνονται σε διεθνείς πασίγνωστες μουσικές συλλογές, και εμφανιζόμενος σε πληθώρα Events & Festivals σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Στις αρχές του 2004 και θέλοντας να παρουσιάσει τον ήχο του στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, ίδρυσε την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Timewarp Music. Ο Timewarp έχει στο ενεργητικό του 6 προσωπικά Albums, remix albums και πολλά EP, ενώ πληθώρα ανεξάρτητων παραγωγών και remixes του κυκλοφορούν στην παγκόσμια μουσική αγορά είτε ως Maxi Singles, είτε μέσα σε συλλογές. To 2009 υλοποίησε το τελευταίο του εγχείρημα, την δημιουργία μίας ακόμη δισκογραφικής εταιρίας, της Kraak Records, η οποία παρουσιάζει κυκλοφορίες ηλεκτρονικής μουσικής. Δίνει την δίκη του ροή με δυνατές μουσικές άκρος χορευτικές. Όλα έχουν σαν βάση το ηλεκτρονικό στοιχείο, πάντα κάτω από μαύρες μουσικές επιρροές, παντρεύοντας τα μαζί με το οργανικό στοιχείο.