In Progress Feedback Festival 2018: Κάλεσμα συμμετοχών

Tο In Progress Feedback Festival (IPFF), το φεστιβάλ-θεσμός του Κινητήρα επιστρέφει για ένατη χρονιά. Η θεματική ομπρέλα του IPFF για φέτος είναι η Αναγέννηση/ Rebirth, η απίστευτη δύναμη του ανθρώπινου γένους και της φύσης να μπορεί να ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες και τον θάνατο.

Το φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και φέτος το ίδιο το κοινό θα είναι ο κριτής. Απευθύνεται σε καλλιτέχνες και ομάδες χορού και θεάτρου τα έργα των οποίων πρέπει να βρίσκονται σε δημιουργική διαδικασία και να έχουν διάρκεια 15’-25’. Οι επί σκηνής καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι από ένας έως τέσσερις.

Θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου και 1-2 Απριλίου 2018 και η ομάδα που θα ψηφιστεί από το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δείξει μια ολοκληρωμένη δουλειά σε συμφωνημένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένους όρους σε συμπαραγωγή με τον Κινητήρα.

Ο Κινητήρας θα παρέχει στις ομάδες που θα επιλεχθούν:

Προώθηση/ διαφήμιση
Τεχνική υποστήριξη
2 πρόβες σε κλειστό χώρο στην κάθε ομάδα
Συμβουλή και καθοδήγηση στην οργάνωση του feedback

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση αντιγράφοντας σε ένα νέο παράθυρο ή μια νέα καρτέλα το λινκ: https://www.dropbox.com/sh/ennqtfpwm8vgqzd/AAARLV4RbQ_B36IaCuK0vLIKa?dl=0

Συμπληρώνεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λεπτομέρεια και αποστέλλεται στο info@kinitiras.com έως τις 20/12/2017, 12.00μ.μ.

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ